Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 19:43

ΕΡΑΝΗ: Ανακοινώνει Αναστασόπουλο, τα τυπικά για Γκελγκέρια και Δημητρίου

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Ανακοινώνει Αναστασόπουλο, τα τυπικά για Γκελγκέρια και Δημητρίου

Μετά τον Γκανέζο κεντρικό αμυντικό Τσαρλς Σάμπσον Τζούνιορ, η Εράνη ετοιμάζεται να ντύσει στα “πράσινα” και τον Λάκωνα μεσοαμυντικό Νίκο Αναστασόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο σχεδόν χρόνια στη “Μαύρη Θύελλα”, από την οποία αποχώρησε το Γενάρη και υπέγραψε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Φιλιατρινούς, όπως έχει γράψει η “Ε” και σήμερα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.
Μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, καθώς ο Αναστασόπουλος έχει παίξει επί σειρά ετών στις κορυφαίες κατηγορίες της χώρας, φορώντας τη φανέλα ιστορικών ομάδων, όπως η Παναχαϊκή, η Λάρισα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα, Νίκη Βόλου και Λαμία. Ο Αναστασόπουλος θα έχει προπονητή στην Εράνη, τον παλιό του συμπαίκτη πριν από 14 χρόνια στις Κροκεές, Κώστα Λυμπερόπουλο!
Από εκεί και πέρα, οι Φιλιατρινοί αναμένεται να ανακοινώσουν δύο ακόμα μεταγραφές. Ο λόγος για τον Ελβις Γκελγκέρια και Περικλή Δημητρίου.
Ο πρώτος είναι επιτελικός μέσος και ο Δημητρίου μεσοαμυντικός. Και οι δύο αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στο Διαβολίτσι και συμμετέχουν πλέον στην προετοιμασία της Εράνης. Απομένουν και εδώ τα τυπικά. Θυμίζουμε, ότι η Εράνη έχει πάρει από τον ΑΟΔ και τους Ηλιόπουλο, Στραβάκο και από την Κυπαρισσία τους Καπλάνη και Κωνσταντόπουλο. Η επόμενη κίνηση θα αφορά τερματοφύλακα, ενώ στο κυριακάτικο φιλικό με τον Πάμισο αναμένεται να δοκιμαστούν και 1-2 παίκτες.

Τεχνικός διευθυντής ο Δημήτρης Πλατάνας

Νέα προσθήκη στο τεχνικό τιμ της Εράνης, καθώς η Φιλιατρινή ομάδα συμφώνησε με τον Δημήτρη Πλατάνα, ο οποίος θα είναι τεχνικός διευθυντής.
“Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό πως ο Δημήτρης Πλατάνας εντάσσεται στο τεχνικό τιμ αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή για την σεζόν 2023-2024. Ο κ. Πλατάνας βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας”, αναφέρει η ανακοίνωση των “πρασίνων” που ενισχύονται σε όλους τους τομείς, ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.