Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 14:07

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Eξι μεταγραφές και στα “σκαριά” επιθετικός

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Eξι μεταγραφές και στα “σκαριά” επιθετικός

Μισή… ντουζίνα μεταγραφές έχει ολοκληρώσει ο Ακρίτας και έπεται συνέχεια.

Η ομάδα της Κορώνης πήρε τρεις παίκτες από τον Ολυμπιακό Ανάληψης και άλλους τόσους από τον Εθνικό Μελιγαλά. Συγκεκριμένα, από τους “ερυθρόλευκους” αποκτήθηκαν ο αμυντικός Κώστας Ψυχογιάννης, ο επίσης αμυντικός Γιώργος Καλογερόπουλος και ο επιθετικός Μπάμπης Θεοδοσόπουλος. Οι τρεις παίκτες που ήρθαν από τον Εθνικό, είναι ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Παπαθεοδώρου, ο αμυντικός Σταμάτης Φέστας (φωτό) και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Ματθαίος – Λίβας.

Ο Ακρίτας κινείται πλέον για την απόκτηση φορ, προκειμένου να καλύψει το κενό του πρώτου σκόρερ πέρυσι της ομάδας με 23 γκολ και δεύτερου στην Α’ τοπική Κώστα Λυμπερόπουλου, που επέστρεψε στη Στενωσιά.
Οι ιθύνοντες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με έμπειρο επιθετικό και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. Εκτός από τον Λυμπερόπουλο, αποχώρησαν και οι έμπειροι αμυντικοί Δημήτρης Κουτίβας, Νίκος Παπαγεωργίου και Μάρκος Φίλαϊ. Αντίθετα ο μέσος Παύλος Πεϊδης, ανανέωσε τη συνεργασία του.
Η προετοιμασία για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Μεσσηνίας θα ξεκινήσει αυτή τη Δευτέρα. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο της Κορώνης, υπό τις οδηγίες του Σπύρου Τσίκινη, που ετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν στον Ακρίτα. Ο έμπειρος προπονητής επέστρεψε τον Φλεβάρη, μετά το πέρασμά του από τον Πάμισο, στον οποίο έχει εργαστεί τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του.