Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 11:10

ΕΡΑΝΗ - ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλικό σαν… Σούπερ Καπ την Κυριακή στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ - ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλικό σαν… Σούπερ Καπ την Κυριακή στα Φιλιατρά

Εράνη και Πάμισος διεκδίκησαν πέρυσι (μαζί με την Κυπαρισσία) το πρωτάθλημα στην Α’ τοπική, με τον τίτλο να πηγαίνει στα Φιλιατρά.

Οι Νησιώτες δεν έμειναν όμως με άδεια χέρια, καθώς κατέκτησαν το κύπελλο Μεσσηνίας, κόντρα στη Μάνη. Σούπερ Καπ δεν… προβλέπεται, αλλά η πρωταθλήτρια και ο κυπελλούχος Μεσσηνίας θα συναντηθούν την Κυριακή, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.
Οι δύο ιστορικές ομάδες του νομού θα ανταμώσουν αύριο στις 6 το απόγευμα στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών, σε ένα τεστ που προσφέρεται για συμπεράσματα. Η Εράνη προετοιμάζεται για τη Γ’ εθνική, στην οποία έχει να αγωνιστεί από την εποχή που φορούσε τη φανέλα της ο μεγάλος Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Πάμισος για την Α’ τοπική (στοχεύει στον τίτλο), αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας. Οι φιλοξενούμενοι θα αντιμετωπίσουν στις 27 Αυγούστου σε νοκ – άουτ ματς τον Παναγρινιακό και το φιλικό με την Εράνη είναι η πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Χθες ο Πάμισος επρόκειτο να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Χώρα στο πλαίσιο των Νεστορείων. Με τη Χώρα έχει παίξει και η Εράνη, την επομένη του φιλικού με τον Παναργειακό. Αύριο δηλαδή η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, θα δώσει το τρίτο παιχνίδι στην προετοιμασία και ο Πάμισος το δεύτερο.

Προπονήθηκε ο Αναστασόπουλος

Στα μεταγραφικά, ο Νίκος Αναστασόπουλος προπονήθηκε την Πέμπτη για πρώτη φορά με την Εράνη. Ο πρώην μεσοαμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης έχει συμφωνήσει, όπως έχουμε γράψει με την Εράνη, η οποία έκανε την υπέρβαση, αποκτώντας έναν παίκτη με πολλές συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Πριν από τον Απόλλωνα, ο Αναστασόπουλος αγωνίστηκε στη ̈́Μαύρη Θύελλα”, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Παναχαϊκή, Λάρισα, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα, Νίκη Βόλου και Λαμία. Δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με τον Πάμισο, με την Εράνη να ανακοινώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο και επίσημα την απόκτησή του. Παίκτες της Εράνης θα πρέπει να θεωρούνται και οι Περικλής Δημητρίου (μεσοαμυντικός)και Ελβις Γκελγκέρια (επιτελικός μέσος), που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στο Διαβολίτσι.