Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 09:53

ΕΡΑΝΗ: Και με τη βούλα Αναστασόπουλος!

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ:  Και με τη βούλα Αναστασόπουλος!

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας μεταγραφής, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα, με τον Νίκο Αναστασόπουλο να γίνεται και επίσημα παίκτης της Εράνης.


Η "Ε" είχε γράψει από τις 14 Αυγούστου ότι ο πρώην μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης έχει συμφωνήσει προφορικά με την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, που τάραξε τα... νερά στη Γ' εθνική, αποκτώντας έναν παίκτη με δεκάδες συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες.
"Νέα μεταγραφή για την ομάδα μας, που έπειτα από συντονισμένες ενέργειες κατόρθωσε να αποσπάσει την υπογραφή του Νίκου Αναστασόπουλου θωρακίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη μεσαία γραμμή!
Ο πολύπειρος μέσος που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Απόλλων Σμύρνης έχει διαγράψει μια πολύ σπουδαία διαδρομή στα ελληνικά γήπεδα, αγωνιζόμενος σε όλες τις εθνικές κατηγορίες με τα χρώματα των: Αστέρα Τρίπολης, Λάρισας, Νίκης Βόλου, Κέρκυρας, Λαμίας, Παναχαϊκής, Σπάρτης, Καλαμάτας και εσχάτως του ιστορικού Απόλλων.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας", αναφέρει η ανακοίνωση των Φιλιατρινών που έκαναν την υπέρβαση, ώστε να μείνουν στη Γ' εθνική. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναστασόπουλος θα έχει προπονητή στην Εράνη τον Κώστα Λυμπερόπουλο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες πριν από 14 χρόνια στις Κροκεές.
Ο Λάκωνας ποδοσφαιριστής θα είναι ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής για τους "πράσινους" που ως γνωστόν έχουν πάρει από την Καλαμάτα (ως δανεικό) τον νεαρό αμυντικό Τσαρλς Σάμπσον Τζούνιορ, από το Διαβολίτσι τους Ηλιόπουλο (επιθετικός), Στραβάκο (μεσιαμυντικός) και από την Κυπαρισσία τους Καπλάνη (αμυντικός) και Κωνσταντόπουλο (μεσοεπιθετικός). Ακόμα απομένουν μόνο τα τυπικά, για τους Δημητρίου (μεσοαμυντικός) και Γκελγκέρια (επιτελικός μέσος) που αγωνίζονταν στο Διαβολίτσι.