Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 14:09

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Επιστρέφει στην Α' τοπική με στόχο το πρωτάθλημα!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Επιστρέφει στην Α' τοπική με στόχο το πρωτάθλημα!

Μετά από πέντε χρόνια ο Μιλτιάδης επιστρέφει στην Α' τοπική, καθώς κέρδισε με άνεση τον τίτλο στην Α1 και μαζί το εισιτήριο της ανόδου.

Η ομάδα του Πύργου, αν και νεοφώτιστη, θέλει να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κατηγορία και γι' αυτό έχει προχωρήσει σε εννέα μεταγραφές και έπεται συνέχεια! Ξεχωρίζει ο αμυντικός Ηλίας Πολίμος που άφησε τις επαγγελματικές κατηγορίες για να παίξει στο τοπικό, ενώ και οι υπόλοιπες κινήσεις είναι εξαιρετικές.

Θυμίζουμε ότι ο Μιλτιάδης έχει αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό Θανάση Γεωργιόπουλο, που πανηγύρισε πρωτάθλημα με την Εράνη, τον επιθετικό Αγγελο Σαραντόπουλο από τον κυπελλούχο Μεσσηνίας Πάμισο, τον τερματοφύλακα Τάσο Κωνσταντακόπουλο που υπερασπιζόταν την εστία της φιναλίστ Α.Ε. Μάνης, τους Δημήτρη Κατσιώλη (μέσος) και Διονύση Γεωργιόπουλο (μπακ χαφ) από την Κυπαρισσία που τερμάτισε τρίτη, αλλά αήττητη στην Α' τοπική. τον αμυντικό Σπύρο Οδεμισιώτη από τον Πανθουριακό, τον τερματοφύλακα Στράτο Παπανικολό από τον Εθνικό Μελιγαλά και τον εξτρέμ Τάσο Τσόπελα από τον Τέλλο Αγρα.
Στον πάγκο ανέλαβε τα ηνία ο Γιώργος Καλόμαλος, που με τόσα νέα πρόσωπα έχει πολλή δουλειά. Αυτή ήδη έχει ξεκινήσει, μιας και ο φιλόδοξος σύλλογος συμπλήρωσε μία εβδομάδα προετοιμασίας. Η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός έγιναν την Κυριακή 13 Αυγούστου στο γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας, το οποίο όμως εδώ και χρόνια είναι ακατάλληλο. Ετσι από τη Δευτέρα οι προπονήσεις διεξάγονται στους γειτονικούς Γαργαλιάνους.