Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 13:43

Καρέ μεταγραφών στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Καρέ μεταγραφών στο Διαβολίτσι

Μετά τον μεσοαμυντικό Δήμο Νινιό από τον Πάμισο και τον εξτρέμ Παναγιώτη Καπόγλη από τον Μιλτιάδη, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου που έχει συνενωθεί με τον Ολυμπιακό Διαβολιτσίου, προχώρησε σε δύο ακόμα προσθήκες.

Πρόκειται για τους μεσοεπιθετικούς Σάκη Σαραντόπουλο και Νίκο Πατσιώτη, που αγωνίζονταν στον Εθνικό Μελιγαλά και στον Ολυμπιακό Ανάληψης, αντίστοιχα.
“Ο Α.Ο.Διαβολιτσίου - Ολυμπιακός Διαβολιτσίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τους Σάκη Σαραντόπουλο και Νίκο Πατσιώτη, δύο παιδιά που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Σάκης αποκτήθηκε από τον Εθνικό Μελιγαλά, του οποίου για οκτώ χρόνια ήταν βασικό στέλεχος, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός (εξτρέμ). Ο Νίκος αγωνιζόταν πέρυσι στον Ολυμπιακό Ανάληψης και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Διαβολιτσίου, Νέο Άρι, Ανδρούσα και Πάμισο Μεσσήνης. Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου που συμπλήρωσε καρέ μεταγραφών και έπεται συνέχεια, μιας και αποχώρησε μεγάλος αριθμός παικτών ύστερα από τον υποβιβασμό στην Α’ τοπική.
Συγκεκριμένα έφυγαν οι Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Δημητρίου, Τσιγαρίδης, Πάγια, Καντούτσης, Μπούνας, Καπατσώρης, Σταματελόπουλος, Ζαραφέτας, Πιτσιλής, Βασιλειάδης, Αλεξανδρής, και Γουέσλει.
Σε εκκρεμότητα είναι οι περιπτώσεις των Μουλιάτου και Βέλλη, ενώ συνεχίζει ο έμπειρος αμυντικός Φώτης Μπαλόπουλος.
Στον πάγκο βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Αντωνόπουλος, που καλείται να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Η προετοιμασία για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ξεκίνησε τη Δευτέρα στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας, καθώς αυτό του Διαβολιτσίου δεν είναι ακόμα έτοιμο. Πρέπει να ολοκληρωθούν τόσο η τοποθέτηση χλοοτάπητα, όσο και η κατασκευή περίφραξης και αποδυτηρίων.
Ετσι η ομάδα του Διαβολιτσίου είναι αναγκασμένη για μία ακόμα σεζόν να κάνει προπονήσεις μακριά από το σπίτι της, ευελπιστώντας ότι τουλάχιστον φέτος δεν θα δώσει όλα τα ματς εκτός έδρας.