Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 13:05

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ενίσχυση στην άμυνα με Ορφέα Γκότση

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ενίσχυση στην άμυνα με Ορφέα Γκότση

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε χθες ο Α.Ο. Διαβολιτσίου που κλείνει τα κενά που δημιουργήθηκαν ύστερα από τις αρκετές αποχωρήσεις παικτών από το περσινό ρόστερ.

Ετσι μετά τους Σάκη Σαραντόπουλο και Νίκο Πατσιώτη, παίκτης του ΑΟΔ είναι από το βράδυ της Τετάρτης και ο Ορφέας Γκότσης.

Ο νεαρός αμυντικός ήταν βασικό στέλεχος την περσινή σεζόν της Εράνης, κατακτώντας μαζί της το πρωτάθλημα στην Α’ τοπική και μετέπειτα παίρνοντας την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.
“Στο Διαβολίτσι θα αγωνίζεται ο Ορφέας Γκότσης, βασικό στέλεχος της περυσινής πρωταθλήτριας Μεσσηνίας Εράνης Φιλιατρών, έχει επίσης αγωνιστεί στον Διαγόρα Κοπανακίου.
Ορφέα σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Ανω Μεσσηνίας.
Επίσης επισημοποιήθηκε η απόκτηση και του μεσοαμυντικού Δήμου Νινιού που έμεινε ελεύθερος από τον Πάμισο.
“Ο Α.Ο.Διαβολιτσίου - Ολυμπιακός Διαβολιτσίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δήμο Νινιό!
Αποκτήθηκε από τον Πάμισο Μεσσήνης ενώ έχει ακόμα αγωνιστεί σε Λεβάντε Ζακύνθου, Εθνικό Μελιγαλά,Πανθουριακό, Πάμισο, Καλαμάτα, Μεσσηνιακό, Ζάκυνθο και Αστέρας Βάρης.
Δήμο καλωσόρισες στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”, λέει η ανακοίνωση