Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 15:20

Επίσημη “πρώτη” χθες για Πανθουριακό, Μεσσηνιακό και Αίαντα (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Επίσημη “πρώτη” χθες για Πανθουριακό, Μεσσηνιακό και Αίαντα (φωτό)

Με όνειρα, φιλοδοξίες και πολύ ενθουσιασμό έγινε χθες το απόγευμα η επίσημη “πρώτη” για Πανθουριακό, Μεσσηνιακό και Αίαντα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Οι τρεις ομάδες εδώ και ένα χρόνο έχουν στενή συνεργασία, λειτουργούν από κοινού διοικητικά και φιλοδοξούν τα προσεχή χρόνια να αναδείξουν παίκτες που θα σταδιοδρομήσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά έγινε από τον πάτερ Ξενοφώντα Γαλανόπουλο, που ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς.
Το “παρών” στην χθεσινή “πρώτη” έδωσε ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος που στηρίζει οικονομικά και όχι μόνο το εγχείρημα των τριών ομάδων.

Ο κ. Χριστόπουλος ευχαρίστησε τα αδέρφια Γιάννη και Τάκη Σακελλαρόπουλο (προπονητές του Αίαντα και του Πανθουριακού αντίστοιχα) για τη συνεργασία, καλωσόρισε τον νέο προπονητή του Μεσσηνιακού Φραγκίσκο Κεράνη, όπως και τον νέο τεχνικό διευθυντή του Πανθουριακού Βασίλη Γεωργόπουλο που θα βοηθά με τις γνώσεις του και τις τρεις ομάδες, αλλά και τον γενικό αρχηγό της ομάδας της Θουρίας Γιάννη Ζέππο. Ο κ. Χριστόπουλος σημείωσε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία των τριών ομάδων, χαρακτηρίζοντας αυτό το εγχείρημα μοναδικό στον ελλαδικό χώρο και προέτρεψε τους παίκτες να πορεύονται με το τρίπτυχο ήθος, ευγένεια και σεβασμό στη ζωή τους.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν και τους ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος και του Αίαντα Αλέκος Θεοδωρακόπουλος.