Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 10:52

ΕΡΑΝΗ: Στα πράσινα Γκελγκέρια και Αντεμάι

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Στα πράσινα Γκελγκέρια και Αντεμάι

 

Σε δύο ακόμη μεταγραφές προχώρησε η Εράνη, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Η φιλιατρινή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση των Ελβις Γκελγκέρια (φωό) και Ορέστη Αντεμάι, φτάνοντας τα εννέα αποκτήματα στο θερινό παζάρι. Ο Γκελγκέρια τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Α.Ο. Διαβολιτσίου και ο Αντεμάι στον Αρη Πετρούπολης.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας, που προσθέτει ταχύτητα και εμπειρία στο δημιουργικό κομμάτι γνωστοποιώντας την απόκτηση των επιτελικών μέσων: Ελβις Γκελγκέρια και Ορέστη Αντεμάι.
Αμφότεροι συμφώνησαν για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας μας.
Τους καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα του συλλόγου μας”.
Πριν από την απόκτηση των Γκελγκέρια και Αντεμάι, η Εράνη είχε αποκτήσει τους Περικλή Δημητρίου, Νίκο Αναστασόπουλο, Τσαρλς Σάμπσον Τζούνιορ, Γιάννη Στραβάκο, Δημήτρη Καπλάνη, Κυριάκο Κωνσταντόπουλο και Κώστα Ηλιόπουλο.
Πλέον οι φιλιατρινοί φουλάρουν για την απόκτηση δύο ακόμη παικτών για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση.
Επαφές υπάρχουν με έναν έμπειρο μεσοεπιθετικό και έναν έμπειρο τερματοφύλακα και μέχρι τέλος της εβδομάδας ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ευρεία φιλική νίκη με Τεγέα

Από εκεί και πέρα το απόγευμα της Τετάρτης η Εράνη έδωσε ένα ακόμη φιλικό με αντίπαλο την Τεγέα (ομάδα Α’ ΕΠΣ Αρκαδίας) στο γήπεδο της Επισκοπής.
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, με τους πράσινους να επικρατούν με το εντυπωσιακό 10-0!
Τρία γκολ πέτυχε ο Ηλιόπουλος, δύο ο Μπάρκας και ο Αντεμάι και από ένα οι Δημητρίου, Σταθόπουλος και ο υπό δοκιμήν Τσακλής.
Επόμενο φιλικό για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας είναι την Κυριακή στις 5.30 μ.μ. στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών απέναντι στον Πανθουριακό.