Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 14:05

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με ψυχολογία για νέα πρόκριση με Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Με ψυχολογία για νέα πρόκριση με Ζάκυνθο

Με το μυαλό στη Ζάκυνθο συνεχίζει την προετοιμασία του ο Πάμισος, λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία πρόκριση που πήρε Αγρίνιο στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Νησιώτες έχουν πιο δύσκολο έργο τώρα μιας και θα τεθούν αντιμέτωποι με μια ομάδα που θα παίξει στη Γ’ εθνική και έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα απ’ ότι ο Παναγρινιακός.
Ομως με την ψυχολογία στα ύψη και τον κόσμο στο πλευρό τους φιλοδοξούν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν την πρόκριση στη γ’ φάση του θεσμού.
Η νοκ άουτ αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι της Κυριακής και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Σφυρίζει ο Βαρτσάκης

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βαρτσάκης (Λακωνίας), με βοηθούς τους Σόβολο και Μπεκιάρη από τον ίδιο σύνδεσμο.
Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γεωργακλής έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και αναφέρει πως θα σεβαστούν τη Ζάκυνθο, αλλά δεν θα τη φοβηθούν.
“Δεν μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια. Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλότερος, παίζουμε με μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, αλλά θα παίξουμε μόνο για τη νίκη και την πρόκριση”, δήλωσε στην “Ε”.
Στα αγωνιστικά, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο μιας και προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Σταματελόπουλος, Αριστομενόπουλος, Κουλόπουλος και Τιμπλαλέξης. Ομως υπάρχουν η αισιοδοξία πως και οι τέσσερις θα προλάβουν και θα παίξουν κανονικά στο κυριακάτικο ματς.