Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 16:04

Οι ημερομηνίες των επαναληπτικών τεστ των διαιτητών ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον
Οι ημερομηνίες των επαναληπτικών τεστ των διαιτητών ποδοσφαίρου

 

Τις ημερομηνία διεξαγωγής των επαναληπτικών αγωνιστικών δοκιμασιών για τους διαιτητές που δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών στα προγραμματισμένα καλοκαιρινά τεστ, γνωστοποίησε πριν λίγες ημέρες η ΚΕΔ της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ, οι επαναληπτικές αγωνιστικές δοκιμασίες, που αφορούν διαιτητές, βοηθούς διαιτητές των κατηγοριών Α'- Β'- Γ' - Προχωρημένου Σταδίου Κ4 - γυναικών που απέτυχαν κατά την διάρκεια των προγραμματισμένων καλοκαιρινών τεστ φυσικής κατάστασης, καθώς επίσης θα και αγωνιστικές δοκιμασίες των νέων προς αξιολόγηση διαιτητών Προχωρημένου Σταδίου Κ4 - βοηθών διαιτητών Γ' Κατηγορίας - γυναικών διαιτητών/βοηθών διαιτητών, θα γίνουν σε Σχηματάρι στις 26/09/2023, Κατερίνη στις 30/09/2023, σε Χανιά στις 03/10/2023 και Αθήνα στις 12/10/2023.
Από την ΕΠΣ Μεσσηνίας θα λάβουν μέρος στα τεστ που θα γίνουν στις 26 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Σχηματαρίου ο Νίκος Αποστολόπουλος στη κατηγορία διαιτητών προχωρημένου σταδίου Κ4 και σαν βοηθοί διαιτητές οι Ζήνα Χαλκιαδάκη, Δημήτρης Θεοδωρίδης. Επίσης θα λάβουν μέρος στις επαναληπτικές αγωνιστικές δοκιμασίες οι διαιτητές Γ’ εθνικής Ηλίας Ρέκκας, Παναγιώτης Κομπιλίρης, Αποστόλης Καυκάς, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να τρέξουν την Πέμπτη 24 Αυγούστου.
Στις παραπάνω αγωνιστικές δοκιμασίες θα λάβουν μέρος και οι βοηθοί διαιτητές Γ’ εθνικής Ηλίας Μπουρίκας, Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας για βοηθοί διαιτητές Γ’ εθνικής και στην κατηγορία γυναικών διαιτητών οι Ευγενία Καραγιάννη, Μαρία Πλακογιάννη, Κωνσταντίνα Αλεξίου, Βασιλική Ρηγοπούλου, Φωτεινή Κωτσιοπούλου και Χαριτωμένη Νικολακάκη. Από τις αγωνιστικές δοκιμασίες που έγιναν στις 24
Αυγούστου, πέρασαν με επιτυχία οι Αλέξανδρος Τσαμούρης διαιτητής Γ’ εθνικής, Δημήτρης Γιαλικάρης για διαιτητές Προχωρημένου σταδίου Κ4 και οι Παναγιώτης Νικολόπουλος και Χρήστος Καραμπέτσος Χρήστος βοηθοί διαιτητές Γ’ εθνικής.

Χθες η πρώτη συνάντηση

Η πρώτη συνάντηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο των διαιτητών έγινε χθες το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στον Κορδία. Κατά τη διάρκεια της συνάντηση ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Ηλίας Αλεξέας και τα υπόλοιπα μέλη ενημέρωσαν έδωσαν οδηγίες σε όλους τους παρευρισκόμενους διαιτητές ενόψει των αγώνων κυπέλλου, αλλά και τους ενημέρωσαν για θέματα του κανονισμού διαιτησίας.

(φωτό από προηγούμενα τεστ)