Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 13:56

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πάει για τρεις ακόμη μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πάει για τρεις ακόμη μεταγραφές

Με προπονήσεις και φιλικά συνεχίζει την προετοιμασία του ο Τέλλος Αγρας εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων του σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Λάκης Σπάλας (φωτό) έχει μείνει ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία και αισιοδοξεί εν όψει της νέας περιόδου.
Το ρόστερ του Αγρα απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό σε παιδιά από την ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προωθηθεί από την παιδική στην ανδρική ομάδα.
Οι δύο προσθήκες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι είναι οι Βαγγέλης Σεφεράσι και Νίκος Λάγιος και στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές. Προχωρημένες επαφές υπάρχουν με έναν επιθετικό και έναν τερματοφύλακα, ενώ θα αποκτηθεί και ένας παίκτης στο χώρο του κέντρου.
Την περασμένη Κυριακή οι “ερυθρόλευκοι” έδωσαν το δεύτερο φιλικό τους, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο των Γαργαλιάνων τη Μεθώνη.
Ο Αγρας επικράτησε με 3-1, με τον νεαρό Σερέτη να πετυχαίνει δύο γκολ, ενώ ένα γκολ έβαλε ο επίσης νεαρός Τσελάι.
Το πρώτο φιλικό (1-1) είχε δοθεί με την Χώρα εκτός έδρας την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα των Γαργαλιάνων ετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς κυπέλλου με τον Μεσσηνιακό την προσεχή Κυριακή.