Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 11:23

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στα ασπρόμαυρα και ο Γιάννης Τσόπελας

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στα ασπρόμαυρα και ο Γιάννης Τσόπελας

Μπορεί να φτάσαμε στον Σεπτέμβρη, αλλά οι μεταγραφές για τον Μιλτιάδη δεν σταματούν…

Η ομάδα του Πύργου απέκτησε το Σάββατο τον Γιάννη Τσόπελα (στη φωτό με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Παναγιωτόπουλο), ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Εράνη.
Ο 32χρονος μεσοαμυντικός τα δύο τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα της φιλιατρινής ομάδας και μάλιστα πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο των πρασίνων στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Ο Τσόπελας μπορεί να προσφέρει σε παραπάνω από μία θέσεις (δεξί μπακ, κεντρικός αμυντικός, αμυντικό χαφ) και πρόκειται για μια ακόμη ποιοτική λύση στα χέρια του προπονητή Γιώργου Καλόμαλου.
Ο καλαματιανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Αίαντα, απ’ όπου πήγε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία στη “Μαύρη Θύελλα” και ακόμη έχει φορέσει τις φανέλες της Ζακύνθου, της Λαμίας, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Πανθηραϊκού και του Πανσερραϊκού.
Πρόκειται για το δωδέκατο μεταγραφικό απόκτημα του Μιλτιάδη στη θερινή περίοδο, μιας και είχαν προηγηθεί οι Θανάσης Γεωργιόπουλος, Άγγελος Σαραντόπουλος, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Σπύρος Οδεμισιώτης, Τάσος Τσόπελας, Στράτος Παπανικολός, Ηλίας Πολίμος, Δημήτρης Κατσιώλης, Πάρης Τσιγαρίδης και Παναγιώτης Μπουτσικάκης.