Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 19:09

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ 2-1: Με σκόρερ τον Πολίτη

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ 2-1: Με σκόρερ τον Πολίτη

Με δύο γκολ του Δημήτρη Πολίτη και ανατροπή στο σκορ η Ομόνοια κέρδισε χθες το απόγευμα στο “Γ. Λουκαρέας” τη Στενωσιά με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόλις στο 6’ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Ρ. Σούλι. Η Καλαματιανή ομάδα αντέδρασε στο β’ ημίχρονο και με δύο του Πολίτη ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και πήρε τη νίκη και την πρόκριση. Στο 47’ ο Κωστόπουλος έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι, εκεί κάποιος αμυντικός επιχείρησε να διώξει την μπάλα, όμως την έστειλε πάνω στον Πολίτη, ο οποίος από το πέναλτι σχεδόν έκανε το κοντρόλ και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. Στο 90’ από σέντρα του Κωστόπουλου ο Πολίτης με σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα (απέναντι πλευρά) και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλ. Σκόρδος με βοηθούς διαιτητές τους Ν. Σκόρδο και Πανόπουλο.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Καρούμπαλης, Κοστρίβας, Μάλαμας, Ηλιόπουλος (71’ Τσίγκας), Ντουράι, Κωστόπουλος (91’ Βαβαρούτσος), Γαβράς, Πολίτης, Βόλφι, Μπαζάνης, Μαρίτσας.
ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ: Θ. Κοτσίρης, Κοτσοβός, Κατσούλης, Μ.-Κ. Τσώνης, Ι. Κοτσίρης, Μιχαήλ (78’ Κυριόπουλος), Παπαδημητρίου, Σπανός, Ρ. Σούλι, Καμβύσης (10’ λ.τρ. Ηλ. Κοτσίρης), Π. Τσώνης.