Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 10:29

ΕΡΑΝΗ: Παίρνει Σαββίδη για τα γκολπόστ

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Παίρνει Σαββίδη για τα γκολπόστ

Την εστία της Εράνης θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν ο Νεόφυτος Σαββίδης.

Ο 23χρονος γκολκίπερ συμφώνησε με τη φιλιατρινή ομάδα, που την Κυριακή ξεκινά τις υποχρεώσεις της στη Γ’ εθνική. Ο Σαββίδης αγωνιζόταν στον Θερμαϊκό, ενώ το καλοκαίρι συμφώνησε με τον Αλμωπό Αριδαίας που δύσκολα όμως θα λάβει μέρος στη Super League 2. Ετσι ο Σερραίος τερματοφύλακας αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και κατηφορίζει στα Φιλιατρά για τη νεοφώτιστη στη Γ’ εθνική Εράνη. Να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Μεσσηνίας απέκτησαν πριν λίγες μέρες και τον Οικονομόπουλο από τον Πάμισο, ενώ ανανέωσε ο Κουμπαρούλης. Ετσι με την απόκτηση του Σαββίδη, έκλεισε η τριάδα των γκολκίπερ.
Οχι όμως και η μεταγραφική ενίσχυση, μιας και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν και άλλες προσθήκες.
Αγωνιστικά, η Εράνη δεν χρειάστηκε τελικά να μεταβεί χθες στον Κάμπο για να αντιμετωπίσει την Α.Ε. Αβίας στο πλαίσιο της β’ φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας. Οι Μανιάτες ενημέρωσαν την ΕΠΣΜ ότι δεν θα προσέλθουν να αγωνιστούν και η Εράνη προκρίθηκε χωρίς αγώνα στους “16” όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καλλιθέα. Το ματς αυτό ωστόσο δεν θα διεξαχθεί, όπως τα υπόλοιπα το Σαββατοκύριακο, μιας και την Κυριακή οι φιλιατρινοί υποδέχονται τη Ρόδο για τη 2η αγωνιστική της Γ’ εθνικής.

Σφυρίζει ο Κεφίλης

Ο Θανάσης Κεφίλης από την Κόρινθο ορίστηκε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση της Εράνης με τη Ρόδο, με βοηθούς τους Θανάση Κλεπετσάνη και Αγγελο Οικονόμου, επίσης από την Κόρινθο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών.