Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 11:12

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δυνάμωσε στα χαφ με Κουντάνη

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δυνάμωσε στα χαφ με Κουντάνη

Παίκτης του Α.Ο. Διαβολιτσίου είναι από την Πέμπτη το βράδυ ο Ηλίας Κουντάνης.

Ο πρώην μέσος του Πανθουριακού συμφώνησε με τον ΑΟΔ, που ενισχύεται αισθητά στη μεσαία γραμμή. Ο Κουντάνης έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως η Καλαμάτα, ο Απόλλωνας, η Μάνη, έχοντας ξεκινήσει από τον Αίαντα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΔ

"Η ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή Ηλία Κουντάνη!
Ο Ηλίας με πλούσιο βιογραφικό θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα!
Έχει αγωνιστεί σε Πανθουριακό, Μάνη, ΠΑΟ Καλού Νερού, Απόλλωνα Καλαμάτας και στην Καλαμάτα, ενώ ξεκίνησε από τον Αίαντα Καλαμάτας.
Σε καλωσορίζουμε Ηλία στην οικογένεια του Α.Ο.Διαβολιτσίου, ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!", αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟΔ.
Αγωνιστικά, το Διαβολίτσι μετά τη νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού Καλαμάτας στο κύπελλο, ετοιμάζεται για το δεύτερο νοκ – άουτ ματς στο θεσμό, με αντίπαλο το Μιλτιάδη. Ενα παιχνίδι σαφώς πιο δύσκολο, με δεδομένο ότι ο Μιλτιάδης μετέχει όπως και ο ΑΟΔ στην Α’ τοπική, με ξεκάθαρο μάλιστα στόχο το πρωτάθλημα.
Το ματς θα διεξαχθεί μεθαύριο στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μελιγαλά, που αποτελεί την προσωρινή έδρα, καθώς το γήπεδο του Διαβολιτσίου δεν είναι ακόμα έτοιμο.
Γι’ αυτό και οι προπονήσεις διεξάγονται στην Καλαμάτα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αντωνόπουλου, ενώ χθες ο ΑΟΔ προπονήθηκε στο Μελιγαλά εν όψει του αγώνα της Κυριακής.