Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 13:01

ΕΡΑΝΗ: “Θέλουμε τους τρεις βαθμούς με Ρόδο”, τονίζει ο Κ. Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: “Θέλουμε τους τρεις βαθμούς με Ρόδο”, τονίζει ο Κ. Λυμπερόπουλος

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής ρίχνεται την Κυριακή η Εράνη.

Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας θα υποδεχτεί στις 4 μ.μ. στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών τη δυνατή Ρόδο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου. Η πρεμιέρα ως γνωστόν στις 10 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε λόγω των όσων συνέβησαν στη Θεσσαλία και θα διεξαχθεί εμβόλιμα, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου. Η Εράνη δεν ταξίδεψε έτσι την περασμένη εβδομάδα στην Κω για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο Πυλίου Κω και θα δώσει ενώπιον του κοινού της το πρώτο ματς στη Γ’ εθνική, μετά από 30 χρόνια! Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, παρά μόνο αισιοδοξία για νικηφόρο ξεκίνημα.
“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Ρόδος έχει καλό ρόστερ και κάνει πολλά χρόνια πρωταθλητισμό στη Γ’ εθνική. Πρέπει να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”, τονίζει ο Κώστας Λυμπερόπουλος για τον αγώνα της Κυριακής. Ο προπονητής της Εράνης προσθέτει ότι: “Υπάρχει ένα λογικό άγχος, λόγω της πρεμιέρας, αλλά θεωρώ ότι όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, δεν θα το σκεφτόμαστε αυτό. Παίζουμε στην έδρα και θέλουμε τη νίκη, Θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτερα. Τα παιδιά έχουν δείξει διάθεση και ευελπιστώ να μπούμε με το δεξί”
Η προετοιμασία για τη Ρόδο ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, ενώ αύριο αναμένεται στα Φιλιατρά η αποστολή των φιλοξενούμενων, που θα προπονηθούν μάλιστα το Σάββατο στο Στάδιο της πόλης.
Στο μεταξύ, η Εράνη ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νεόφυτου Σαββίδη, για τον οποίο γράψαμε χθες πως έδωσε τα χέρια με τους Φιλιατρινούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια για την ομάδα μας, που εντάσσει στο δυναμικό της τον γκολκίπερ Νεόφυτο Σαββίδη, ολοκληρώνοντας έτσι την τριάδα των τερματοφυλάκων για τη φετινή σεζόν. Ο 24χρονος Σερραίος πορτιέρο αποκτάται με μεταγραφή από τον Θερμαϊκό Θέρμης έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Skoda Ξάνθη και Απόλλων Πόντου. Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε καθαρές εστίες και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”.