Τετάρτη, 22 Οκτώβριος 2014 20:09

Με νίκες ξεκίνησαν οι Μικτές Μεσσηνίας, παίδες και νέοι 1-0 τις ομάδες της Κορινθίας

Γράφτηκε από τον
Με νίκες ξεκίνησαν οι Μικτές Μεσσηνίας, παίδες και νέοι 1-0 τις ομάδες της Κορινθίας

Με το δεξί μπήκαν στα Ενωσιακά Πρωταθλήματα οι ομάδες παίδων και νέων της ΕΠΣ Μεσσηνίας καθώς στα παιχνίδια της πρεμιέρας που έγιναν σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία επικράτησαν με 1-0 των αντίστοιχων ομάδων της Κορινθίας.


Την αρχή έκαναν οι παίδες (φωτό) οι οποίοι κυριάρχησαν απόλυτα απέναντι στην ομάδα της Αργολίδας και επικράτησαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0.
Θετική εικόνα είχε και η ομάδα των νέων η οποία έχασε αρκετές ευκαιρίες και τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
Το ντεμπούτο του Παναγιώτη Δρούγα ως προπονητής των μικτών ήταν λοιπόν θετικό αφού οι ομάδες μας ξεκίνησαν με νίκες αλλά και θετικές εμφανίσεις.

Με πέναλτι οι παίδες

Η Μεσσηνιακή ομάδα ήταν φανερά καλύτερη από τα πρώτα λεπτά και μέχρι το 15' είχε απειλήσεις τρεις φορές με τους Καραχάλιο, Κλάδη και Μπάκα.
Στο 22' ο Καραχάλιος έχασε μια ακόμη ευκαιρία και τελικά το γκολ ήρθε από το σημείο του πέναλτι. Ήταν το 28' όταν ο Ανδριανόπουλος ανέτρεψε τον Καραχάλιο και ο Μπάκας ευστόχησε από τα 11 βήματα γράφοντας το 1-0.
Η ομάδα της Κορινθίας άρχισε να βγαίνει μπροστά μετά το γκολ και απείλησε στο 35' όταν ο Ι. Πέτρου σούταρε ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μεσσηνίας θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς στο 60' όταν είχε δοκάρι με τον Μπάκα, όμως τελικά κράτησε εύκολα τη νίκη.
Διαιτητής ήταν ο Γκούμας και βοηθοί οι Νικολόπουλος και Καλογερόπουλος,
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καλογερόπουλος, Μωραγιάννης (67' Μιχαλέας), Κουτσουρόπουλος, Μπούνας, Κουλουμπός, Ζαφείρης, Καραχάλιος (57' Βρυώνης), Κλάδης, Κανιώρος, Μπάκας, Καραβούλιας (45' Πικιός).
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Κοκολέσης, Βοϊδήλας, Ανδριανόπουλος, Μηλιώτης, Α. Πέτρου, Κοντογιάννης, Ροκανάς (41' Λόντρος), Κανελέτης, Ι. Πέτρου (69' Ματθαίου), Χρυσαφίδης, Κρέτσα (49' Παπανικολόπουλος).

Ο Καραγιάννης τη λύση

Η ομάδα των νέων της ΕΠΣ Μεσσηνίας δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες ενώ έπεσε πάνω σε ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Στέφη (ανήκει στον Παναθηναϊκό), ο οποίος έμοιαζε ανίκητος.
Στο 15' απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το φοβερό σουτ του Βέλμαχου και στο 20' σταμάτησε και το σουτ του Παπαγεωργίου βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ.
Στο 41' είχαμε διπλή μεγάλη ευκαιρία. Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε κόρνερ και ο Γιάννης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην συνέχεια της φάσης ο Αλεξανδρόπουλος έπιασε το σουτ και ο Κουτσουμπέλας έδιωξε τη μπάλα με κεφαλιά λίγα εκατοστά πριν περάσει την τελική γραμμή του τέρματος.
Η Κόρινθος απείλησε για πρώτη και μοναδική φορά στο 44' όταν ο Βακαλόγλου βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή αλλά δεν βρήκε τα μπάλα όπως θα ήθελε και χάθηκε η ευκαιρία.
Στο 58' ο Κωνσταντόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά ο Στέφης απόκρουσε και πάλι εντυπωσιακά σε κόρνερ. Τελικά τη λύση έδωσε ο Καραγιάννης στο 60'. Ο Κωνσταντόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Μαντζιώρος προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα η οποία πήγε στον Καραγιάννη που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Στο 71'  Κωνσταντόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Γιάννης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ ενώ στο 75' ο Κωνσταντόπουλος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά ο Πετρίδης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή του τέρματος.
Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος και βοηθοί οι Γκούμας, Καλογερόπουλος.
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εξαρχάκος, Αλεξανδρόπουλος, Καλύβας, Καραγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Βέλμαχος (52' Σαρδέλης), Αντεμάι, Παπαγεωργίου (56' Παπαδόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Παπαθεοδωρόπουλος (73' Δρογγίτης), Γιάννης.
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Στέφης, Μπέχος, Βακαλόγλου, Καντιλιεράκης, Κουτσουμπέλας (76' Φραγκόπουλος), Πετρίδης, Σπανίδης, Μαντζιώρος, Γεωργίου (65' Χουσέλας), Σαλοδημήτρης, Λέτσας (36' Κλέττας).