Τετάρτη, 22 Οκτώβριος 2014 20:33

Ποκετίνο: "Γενναία ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης"

Γράφτηκε από τον

Δύσκολο και κρίσιμο θεωρεί ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τον αυριανό αγώνα της Τότεναμ με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, όπως δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των Λονδρέζων υπογράμμισε ότι η ομάδα του (που ως τώρα έχει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια) πρέπει να νικήσει αύριο για να έχει ελπίδες πρόκρισης, ενώ χαρακτήρισε το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη «... γενναία και δυναμική ομάδα».

«Ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα, καλή φιλοσοφία. Είναι γενναία και δυναμική ομάδα. Τα αποτελέσματα με την Μπεσίκτας και την Παρτιζάν είναι αρκετά για να τους σεβόμαστε», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός, προσθέτοντας ότι γνωρίζει όλους τους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στους Αρκάδες, «... από τότε που έπαιζαν στην 3η κατηγορία της Αργεντινής!», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Αστέρας είναι γρήγορη ομάδα κι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας! Φαβορί δεν θα έλεγα ότι υπάρχει. Ο όμιλος είναι δύσκολος. Το μοναδικό που γνωρίζω είναι ότι αύριο πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες», κατέληξε ο Ποκετίνο.

Τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ εκπροσώπησε ο Μπεν Ντέιβις, ο οποίος τόνισε αρχικά ότι η ομάδα του δεν έχει επηρεαστεί από τη βαριά ήττα του περασμένου Σαββάτου από τη Μάντσεστερ Σίτι (4-1) και στη συνέχεια ανέφερε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Εφόσον ο Αστέρας είναι πρώτος (σ.σ. στον όμιλο) τον αντιμετωπίζουμε σαν μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να του πάρουμε την πρωτιά με νίκη αύριο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή απόδοση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μην ξεχνάμε ότι ο νικητής του Γιουρόπα Λιγκ πηγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, άρα είναι έξτρα κίνητρο για εμάς».

ΑΠΕ-ΜΠΕ