Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 09:29

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Θέλει νικηφόρα πρεμιέρα με Παναθηναϊκό Β’ στο ΟΑΚΑ

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Θέλει νικηφόρα πρεμιέρα με Παναθηναϊκό Β’ στο ΟΑΚΑ

Το ταξίδι της Καλαμάτας στη Super League 2 για τη σεζόν 2023-2024 αρχίζει σήμερα Κυριακή, με πρώτο σταθμό το ΟΑΚΑ.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αντιμετωπίσει στις 4 το απόγευμα τον νεανικό Παναθηναϊκό Β’ με σκοπό να επιστρέψει από την πρωτεύουσα, έχοντας στις αποσκευές της τους τρεις βαθμούς.
Η Καλαμάτα ξεκινά το πρωτάθλημα, με μοναδικό στόχο την άνοδο – επιστροφή μετά από 22 χρόνια στα “σαλόνια” και γι’ αυτό ενισχύθηκε με παίκτες με σπουδαίες παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, όπως οι Αρίμπας, Κάνιας και Μπαράλες. Ο Γιώργος Πρασσάς και οι συνεργάτες του έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να πετύχει η “Μαύρη Θύελλα”, ότι δεν μπόρεσε τις δύο προηγούμενες σεζόν στη SL2. Ο πρόεδρος της μεσσηνιακής ομάδας θα βρίσκεται σήμερα στο μεγαλύτερο γήπεδο της Ελλάδας, για να δει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και θα είναι παρών και στο εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης με την Καλλιθέα για την δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η Καλαμάτα είναι το φαβορί κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, αλλά οφείλει να το δείξει και εντός αγωνιστικού χώρου, παίρνοντας βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία και ο Περικλής Αμανατίδης έχει ευχάριστο… πονοκέφαλο για την 11άδα. Η “αυλαία” στον δεύτερο όμιλο της Super League 2, όπου μετέχουν 12 ομάδες άνοιξε χθες με δύο παιχνίδια στην Αθήνα, ενώ σήμερα Κυριακή θα γίνουν τα υπόλοιπα τέσσερα. Η άνοδος θα κριθεί στα πλέι οφ και η παραμονή στα πλέι άουτ, που θα ακολουθήσουν μετά την κανονική σεζόν.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον Β΄ όμιλο της Super League 2:

Σάββατο
Ολυμπιακός Β΄-Ηλιούπολη 0-0
Καλλιθέα - Παναχαϊκή 0-0

Κυριακή

Γιούχτας-Διαγόρας, 1 μ.μ.
Παναθηναϊκός Β΄-Καλαμάτα, 4 μ.μ.
Τηλυκράτης–Αιγάλεω, 4 μ.μ.
Ιωνικός-Χανιά, 8 μ.μ.

Με τον κόσμο στο πλευρό της

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αγωνιστεί σήμερα Κυριακή στο ΟΑΚΑ, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της.
Οι φίλοι της Καλαμάτας θα τοποθετηθούν στη Θύρα 29, όπως γνωστοποίησε η μεσσηνιακή ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι την Κυριακή, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό Β στο ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης 4:00 μμ, θα υπάρχει διαθέσιμη θύρα για όσους έρθουν στο παιχνίδι. Οι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας θα βρίσκονται στη Θύρα 29. Η διάθεση τους θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω ίντερνετ μέσα από ticketmaster. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 10€. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, βάσει του ισχύοντος αθλητικού νόμου, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και τον ΑΜΚΑ σας σε κάθε εισιτήριο. Η είσοδος των φιλάθλων γίνεται από την Πύλη Α που είναι η τελευταία είσοδος επί της οδού «Σπύρου Λούη», πριν την έξοδο για την Λεωφόρο Κηφισιάς. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 14:00".