Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 10:45

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για την πρόκριση σήμερα με Καλλιθέα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για την πρόκριση σήμερα με Καλλιθέα

Πρεμιέρα στο Κύπελλο Ελλάδας κάνει σήμερα η Καλαμάτα, που θα υποδεχτεί στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο την Καλλιθέα.

Πρόκειται για νοκ – άουτ αναμέτρηση για την δ’ φάση του θεσμού, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους “16”, αφού σύμφωνα με την κλήρωση η ομάδα που θα προκριθεί, περνά χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο.
Η Καλαμάτα θέλει και φέτος να φθάσει όσο γίνεται ψηλότερα στο Κύπελλο (πέρυσι αποκλείστηκε στους “16” από τον φιναλίστ ΠΑΟΚ) και θα μπει στο γήπεδο με τη ψυχολογία στα ύψη, ύστερα από την ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 και το 4-1 με τον Παναθηναϊκό Β’ στο ΟΑΚΑ.
Η προετοιμασία για το ντέρμπι με την Καλλιθέα, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Τριανταφυλλάκης, Μπαξεβάνος, Λαδάς και Καραχάλιος.
Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Μέντες, Γιαννίκογλου, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Ραπόζο, Μόζερ, Αρίμπας, Παπατόλιος, Δημόπουλος, Καραγκούνης, Κωνσταντινόπουλος, Άλβες, Κάνιας, Κατάλντι, Τάτος, Ακόστα, Αρναρέλλης, Γρίβας, Ρόβας, Πασάς, Δρούγας, Μουζάκης, Μπαράλες και Μπενίτες.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσέτσιλας από την Καστοριά με βοηθούς τους Καραλή (Ηλείας) και Οικονόμου (Αχαΐας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας).

Τα εισιτήρια

Σήμερα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την Καλαμάτα, τα οποία κοστίζουν 10 και 15 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι αύριο Πέμπτη θα διατεθούν τα εισιτήρια για τον αγώνα της ίδιας μέρας με την Καλλιθέα για το κύπελλο που θα γίνει στο Στάδιο της Παραλίας. Η τιμή τους είναι 10 και 15 ευρώ.
Από τις 9 πμ και μέχρι τις 14 μμ θα διατίθενται στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ μετά θα είναι διαθέσιμα στο γήπεδο.
ΥΓ. Oλα είναι έτοιμα για την λειτουργία της μπουτίκ στα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα, στην οδό Φραντζή 14, όπου οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να βρουν τις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας, φούτερ, είδη δώρων κ.α.".