Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 13:40

ΕΡΑΝΗ: Τρία εκτός έδρας ματς σε μία εβδομάδα!

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Τρία εκτός έδρας ματς σε μία εβδομάδα!

Με μία… βαλίτσα στο χέρι θα είναι από το Σάββατο 7 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της Εράνης.

Η φιλιατρινή ομάδα θα δώσει τρία εκτός έδρας ματς, εκ των οποίων τα δύο είναι σε νησιά (Ρόδος, Κω).
Συγκεκριμένα, η φιλιατρινή ομάδα μετά το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, θα παίξει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στη Ρόδο με την ΑΕΡ Αφάντου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Το εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας με τον Α.Ο. Πυλίου Κω μεταφέρθηκε από τις 4 Οκτωβρίου στις 11 Οκτωβρίου. Ετσι μετά τη Ρόδο, ακολουθεί μεσοβδόμαδο ταξίδι στην Κω, ενώ το Σάββατο 14 Οκτωβρίου υπάρχει και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης για την 6η αγωνιστική!
Ενα κουραστικό εφταήμερο για την Εράνη, που στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετρά μια ισοπαλία στα Φιλιατρά με τη Ρόδο (1-1) και μία ήττα στην Ηλεία από τη Βάρδα (3-0). Να σημειωθεί ότι την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθούν κανονικά όλα τα παιχνίδια για την εμβόλιμη πρώτη αγωνιστική, με εξαίρεση το Α.Ο. Πυλίου Κω – Εράνη. Η μεσσηνιακή ομάδα έδωσε προχθές και ματς για το Κύπελλο Μεσσηνίας, με αντίπαλο εκτός έδρας την Καλλιθέα και επικράτησε εύκολα με 7-1.
Οι “πράσινοι” αγωνίστηκαν μάλιστα με διαφορετική 11άδα, σε σχέση με το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Βάρδα, καθώς η τεχνική ηγεσία ξεκούρασε τους βασικούς ενόψει του δύσκολου προγράμματος.
Η Εράνη προετοιμάζεται πλέον για το ματς με τον Πανελευσινιακό, που προέρχεται από την ήττα από την Κόρινθο, ενώ στην προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει τη Θύελλα Ραφήνας. Αυτή θα είναι η πρώτη έξοδος για την ομάδα της Ελευσίνας. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 4 το απόγευμα και θα τον διαιτητεύσει ο Βαρτσάκης με βοηθούς τους Σόβολο και Μπεκιάρη, όλοι από τη Λακωνία.