Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 15:31

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα οι παλαίμαχοι Καλαμάτας και Μεσσηνιακού, προκειμένου να λάβουν μέρος σε φιλανθρωπικό τουρνουά παλαιμάχων στο Δημοτικό Στάδιο Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα των αγώνων δόθηκαν για την 12χρονη Μαρία – Μιχαέλα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό.

Στο τουρνουά εκτός από την Καλαμάτα και το Μεσσηνιακό, αγωνίστηκαν ακόμα οι: Αγω ανάκτηση (επίλεκτοι ποδοσφαιριστές Αρκαδίας), Βετεράνοι Σπάρτης, Παλαίμαχοι Σούλγειας, Παλαίμαχοι Ναυπλίου και Κορίνθου. Οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού αντιμετώπισαν τη Σπάρτη, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ο Αλέμης σκόραρε για τη Σπάρτη και ο Σταύρος Χριστόπουλος για το Μεσσηνιακό. Η Καλαμάτα έπαιξε αρχικά με την Κόρινθο, όπου αναδείχθηκε επίσης ισόπαλη με 1-1 (το γκολ της Καλαμάτας ο Βασίλης Φωτεινάκης), ενώ στο δεύτερο φιλικό ηττήθηκε από το Ναύπλιο με 1-0.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στα δύο παιχνίδια ήταν: Κόρδας, Κορομηλάς, Σωτηρόπουλος, Κ. Μπιζίμης, Παλαμάρας, Ηλ. Φλέσσας, Κεράνης, Β. Τζίφας, Παναγόπουλος, Φράγκος, Φωτεινάκης Πιτσιλής, Αθανασόπουλος και Καλογερόπουλος. Επικεφαλής της αποστολής, ήταν ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου, προπονητές οι Νίκος Μουλατσιώτης και Νικήτας Παπανικολόπουλος, ενώ την αποστολή συνόδευσαν στην Τρίπολη οι Αγγελος Σκαφιδάς, Ελβιο Μάνα, Κώστας Παρασκευόπουλος και Γιώργος Πετρόγιαννης, Ο Μ. Θεοδώρου έδωσε στην οικογένεια της 12χρονος ένα χρηματικό ποσό μια φανέλα της Καλαμάτας με το όνομά της από την ΠΑΕ.