Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 19:30

Θέμα σε μεγάλα αθλητικά σάιτ το φιάσκο της Καλαμάτας με Σόουζα

Γράφτηκε από τον
Θέμα σε μεγάλα αθλητικά σάιτ το φιάσκο της Καλαμάτας με Σόουζα

Το φιάσκο της διοίκησης της Καλαμάτας με τον Ούγκο Σόουζα έχει προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο και μεγάλα αθλητικά σάιτ γράφουν περί αυτού...

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής πως απέκτησε τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό και μετά από λίγες ώρες ο Ιωνικός ανακοίνωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία
μαζί του! Φυσικά χαμένη από αυτό το θέμα είναι η διοίκηση της Καλαμάτας που χειρίστηκε ερασιτεχνικά, ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα. Ανακοίνωσε δηλαδή έναν παίκτη, δίχως αυτός να έχει υπογράψει...
Δείτε το πως έχει καταγράψει το θέμα το gazzetta.gr με τίτλο: Καλαμάτα-Ιωνικός: Ανακοίνωσαν τον Ούγκο Σόουζα σε απόσταση... τριών ωρών!:

"Η Καλαμάτα επισημοποίησε περίπου στις 15:00 πως πήρε τον Ούγκο Σόουζα με διετές συμβόλαιο, αλλά λίγο πριν τις 18:00 ο Ιωνικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του μαζί του! Ο Πορτογάλος θα μείνει στη Νίκαια.
Λένε πως μία μεταγραφή δεν είναι «τελειωμένη» αν δεν πέσουν οι υπογραφές και δεν ανακοινωθεί. Στην περίπτωση του Ούγκο Σόουζα όμως φαίνεται πως δεν ισχύει, στο 100%, ούτε αυτό, αφού ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έγινε σήμερα (29/9) παίκτης δύο διαφορετικών ομάδων σε χρονική απόσταση λιγότερη των τριών ωρών! Τουλάχιστον σύμφωνα με αυτές.

Περίπου στις 15:00 η Καλαμάτα ανάρτησε στην ιστοσελίδα της πως πήρε τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό και μάλιστα ότι ο παίκτης υπέγραψε μαζί της διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ετσι ο έμπειρος στόπερ θα συνέχιζε την εν Ελλάδι καριέρα του, αφού πέρσι ήταν στον Ιωνικό, ενώ παλαιότερα έπαιξε και στον Αρη.

Λίγο πριν της 18:00 όμως ο Ιωνικός που ήταν πέρσι ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε από την πλευρά του πως ανανεώθηκε η συνεργασία του μαζί του και τον καλωσόρισε πάλι στο club του, σε μία εξέλιξη που εύλογα έφερε τα... πάνω κάτω και άλλαξε τα δεδομένα. Βασικά τα διαφοροποίησε εντελώς!

Πάντως σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες ο Σόουζα θα παραμείνει στη Νίκαια, καθώς ο Ιωνικός διατηρεί τα δικαιώματά του και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του, σε ένα deal που θα μνημονεύεται για πολύ καιρό. Από τον σύλλογο έχουν καταθέσει το δελτίο του στην ΕΠΟ και τον κράτησαν στο έμψυχο δυναμικό τους, σε ένα τρόπο τινά «κόλπο γκρόσο».

Δείτε παρακάτω πως παρουσίασε το θέμα με τον Σόουζα και το sport24.gr:

"Super League 2: Καλαμάτα και Ιωνικός ανακοίνωσαν τον Ούγκο Σόουζα με τρεις ώρες διαφορά
Απίστευτο και όμως ελληνικό. Δύο ομάδες της Super League 2 ανακοίνωσαν τον ίδιο ποδοσφαιριστή με τρεις ώρες διαφορά. Ο λόγος για τον Ούγκο Σόουζα ο οποίος την Παρασκευή το μεσημέρι, λίγο μετά τις 15:00, ανακοινώθηκε από την Καλαμάτα με διετές συμβόλαιο συνεργασίας αλλά στις 18:00 ο Ιωνικός, η ομάδα στην οποία έπαιζε και πέρυσι αλλά είχε μείνει ελεύθερος ανακοίνωσε την παραμονή του για μια ακόμη σεζόν.

Το πιθανότερο είναι πως η "Μαύρη Θύελλα" είχε προφορική συμφωνία με τον 31χρονο αμυντικό και τον εκπρόσωπο του και τον ανακοίνωσε χωρίς να έχει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Ο Ιωνικός όμως έκανε... ρελάνς, ήρθε σε συμφωνία μαζί του για νέο συμβόλαιο και μάλιστα κατέθεσε το δελτίο του στην ΕΠΟ και προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Ούγκο Σόουζα στην ομάδα μας.

Πολλές συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό του στιλ και τα χαρακτηριστικά του στο ανασταλτικό κομμάτι!

Ούγκο, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο, με την Μπράσοβ από τη Ρουμανία να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ακολούθησε η μετακίνησή του στην Κύπρο, όπου πρώτα αγωνίστηκε στην ΑΕ Λεμεσού και στη συνέχεια στην Πάφο. Στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β' και τη διετία (2014-16) αγωνίστηκε στην Μπέβερεν.

Το 2017 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, όπου παρέμεινε μια τετραετία στην ομάδα. Με τους Θεσσαλονικείς μέτρησε 76 ματς με 4 γκολ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Ρουμανία, πρώτα στην Άστρα Γκιούργκιου και στη συνέχεια στη Σέπσι. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ έχει παίξει στα προκριματικά του Europa League αλλά και του Europa Conference League"!".