Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 13:16

ΕΡΑΝΗ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1-1: Δεύτερη ισοπαλία με το ίδιο σκορ

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1-1: Δεύτερη ισοπαλία με το ίδιο σκορ

 

Ισόπαλη, όπως και στο ματς της πρεμιέρας με τη Ρόδο, αναδείχθηκε η Εράνη που έμεινε στο 1-1 με τον Πανελευσινιακό.

Ετσι η φιλιατρινή ομάδα έφτασε τους δύο βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές, όμως παρέμεινε δίχως νίκη, παίζοντας όμως με δυνατές ομάδες στην έδρα της.
Ηταν ένα ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι παρουσία 500 περίπου φίλων της Εράνης, που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα.
Επόμενος αγώνας για τους πράσινους είναι το προσεχές Σάββατο στη Ρόδο με την ΑΕΡ Αφάντου, μιας και η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με τον Α.Ο. Πυλίου στην Κω θα διεξαχθεί την παραπάνω Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.
Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα και στο 5’ ο Ηλιόπουλος πλάσαρε άουτ από ευνοϊκή θέση.
Η ομάδα της Ελευσίνας που έμεινε με παράπονα από τη διαιτησία, διαμαρτυρήθηκε για απευθείας κόκκινη στο 25’ στον τερματοφύλακα Σαββίδη για ανατροπή στον Καμπεράι, με τον διαιτητή να δίνει κίτρινη κάρτα.

Δοκάρι στο 30’ με Ηλιόπουλο

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μπάρκας σέντραρε από αριστερά, οι αμυντικοί απομάκρυναν και ο Ηλιόπουλος με σκαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνέχισε να έχει γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ.
Στο 53’ ο Δημητρίου από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να φεύγει κόρνερ.
Στο 59’ ο Μπρούνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στη συνέχεια η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου έψαξε την ισοφάριση και τη βρήκε στο 75’…
Ο Αναστασόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα, με τον Συριόπουλο και τον Ηλιόπουλο να πετάγονται με κεφαλιά ψαράκι και τον πρώτο να τη στέλνει στα δίχτυα, βάζοντας αυτογκόλ, για το 1-1.
Στο 91’ η ομάδα της Ελευσίνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη, με τον Μακρίδη να σουτάρει και την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια απομάκρυνε ο Σαββίδης.
Διαιτητής ήταν ο Βαρτσάκης, με βοηθούς τους Σόβολο και Μπεκιάρη, όλοι από τη Λακωνία.
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Καπλάνης Μπινιώρης, Πέππας, Σάμπσον, Στραβάκος, Αναστασόπουλος (80’ Γκεβόρι), Δημητρίου (60’ Γκελγκέρια), Μπάρκας (89’ Κόλλιας), Ηλιόπουλος, Κωνσταντόπουλος (89’ Μπουρδέκας).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μουζάκης, Αλεξίου, Μηλιώτης, Συριόπουλος, Οικονομόπουλος, Τσιάβος (60’ Μάκος), Μπρούνο (80’ Σάνι), Κουκοβίνης, Καμπεράι (80’ Φωτόπουλος), Μακρίδης, Ερέρα (85’ Ντακουνάκης).

* "Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της Εράνης για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή και τους φιλάθλους της ομάδας μας στον μεταξύ μας αγώνα και δεσμεύεται να ανταποδώσει τα μέγιστα στο 2ο γύρο", ανέφερε με ανακοίνωση της η ομάδα της Ελευσίνας.