Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 14:52

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0: Με το… δεξί ξεκίνησαν οι Νησιώτες

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0: Με το… δεξί ξεκίνησαν οι Νησιώτες

Με το… δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Πάμισος που νίκησε χθες στη Μεσσήνη τον Ηρακλή Καλαμάτας με 3-0.

Οι Νησιώτες δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, με την καλαματιανή ομάδα να τους βάζει δύσκολα και να παίζει στα ίσια το παιχνίδι.
Ομως η εμπειρία των πρασίνων και η ποιότητα ορισμένων παικτών, έφεραν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Πρώτος απείλησε στο ματς ο Ηρακλής στο 10’ με τον Μιχαλόπουλο να βρίσκεται τετ α τετ και να πλασάρει και τον Τρακάκη να αποκρούει.
Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή είχε την κατοχή της μπάλας και ευτύχησε να βρει γκολ ακριβώς στο 45’, σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο…
Ο Παπαδόπουλος έκανε το κόψιμο και ο Δεμπεγιώτης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με μία καλή φάση της καλαματιανής ομάδας. Συγκεκριμένα στο 50’ ο Μιχαλόπουλος από καλή θέση έκανε το σουτ, με το Τρακάκη να του λέει και πάλι “όχι”.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο τους τέρμα στο 80’ μετά από κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου και πλασέ του Βλάχου, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς (2-0).
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 87’ με τον Δεμπεγιωτη να βρίσκει με ωραία πάσα τον Σταματελόπουλο (και αυτός είχε μπει ως αλλαγή στο ματς) που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 90’ ο νεαρός Τζάννε είδε τη δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Τσουλάκου για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε.
Βοηθοί ήταν οι Καραμπέτσος και Σαπουτζής.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Ηλιόπουλος, Αριστομενόπουλος, Α. Ντίσα (60’ Βλάχος), Τιμπλαλέξης (30’ λ.τρ. Ιμεράσι), Δεμπεγιώτης, Παπαδόπουλος (82’ Σωτηρόπουλος), Μιχαλέας (60’ Σταματελόπουλος), Κουλόπουλος (82’ Κράκουλι).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Τζάννης, Χάτζιου, Μαγκλάρας, Φυκούρας, Κωνσταντόπουλος, Βλαχάκης, Μιχαλόπουλος, Βαϊτσης (75’ Χριστόπουλος), Ψωρομύτης (70’ Παπαδέας), Δαρσακλής.