Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 11:05

ΕΡΑΝΗ: Πήρε Αντωνόπουλο από Παναργειακό

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Πήρε Αντωνόπουλο από Παναργειακό

Με τα χρώματα της Εράνης θα αγωνίζεται πλέον στη Γ’ εθνική ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του Παναργειακού έδωσε τα χέρια με τους Φιλιατρινούς, που αποκτούν έναν παίκτη με παραστάσεις από την κατηγορία, καθώς έχει παίξει στη Γ’ εθνική με Ερμιονίδα, Παναρκαδικό και άλλες ομάδες.
“Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα μας, που εντάσσει στο δυναμικό της τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Αντωνόπουλο Νίκο. Ο νεαρός άσος που διακρίθηκε με την Κ-20 του Ολυμπιακού αποκτάται με μεταγραφή από τον Παναργειακό, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία από την Γ’ Εθνική έχοντας αγωνιστεί σε αυτήν με τα χρώματα της Ερμιονίδας και του Παναρκαδικού.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε πολλά γκολ και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Εράνης, που την Κυριακή μοιράστηκε γκολ (1-1) και βαθμούς με τον Πανελευσινιακό στο γήπεδο των Φιλιατρών.
Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία για τη μεσσηνιακή ομάδα, ύστερα από το 1-1 στην πρεμιέρα με τη Ρόδο, ενώ ενδιάμεσα είχε ηττηθεί στην Ηλεία με 3-0 από τη Βάρδα. Ετσι μετά από τρεις αγωνιστικές, μετρά δύο βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση του τρίτου ομίλου της Γ’ εθνικής.
Η Εράνη έχει δώσει πάντως δύο δύσκολα παιχνίδια στο γήπεδό της και στα δύο έδειξε μαχητικό χαρακτήρα. Η μοναδική κακή εμφάνιση είναι στη Βάρδα. Αύριο θα διεξαχθεί η εμβόλιμη πρώτη αγωνιστική, αλλά το παιχνίδι της Εράνης με τον Α.Ο. Πυλίου στην Κω, μεταφέρθηκε για τις 11 Οκτωβρίου.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί το διαιτητικό τρίο του προχθεσινού αγώνα με τον Πανελευσινιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εράνης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τον διαιτητή Βαρτσάκη της ΕΠΣ Λακωνίας και τους βοηθούς του Σόβολο και Μπεκιάρη για την άψογη διαιτησία τους στη χθεσινή αναμέτρηση. Πιστεύουμε πως τέτοιες διαιτησίες συμβάλλουν στην καλυτέρευση του αθλήματος και είναι αυτές που βοηθούν γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο”.