Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 10:27

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 3-0: Δεύτερο τρίποντο με 10 παίκτες

Γράφτηκε από τον

Το “2 στα 2” έκανε η Κυπαρισσία (φωτό) που επικράτησε με 3-0 του Διαβολιτσίου, έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ.

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά το ματς και μόλις στο 1ο λεπτό προηγήθηκε 1-0 με πλασέ του Θώδη ύστερα από σέντρα του Βλαχόπουλου. Στο 7’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Μουλιάτου.
Το 2-0 έγινε στο 22’ με τον Σπυρόπουλο να τροφοδοτεί στην αντεπίθεση τον Βλαχόπουλο που προχώρησε και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ανδρουτσόπουλο.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ζαφείρη με απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης στον Σαραντόπουλο.
Ο ΑΟΔ πήρε τον έλεγχο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Μουλιάτο και Πατσιώτη.
Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή των φιλοξενούμενων δεν τους απέφερε κάποιο γκολ, αντιθέτως η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου σημείωσε και τρίτο τέρμα.
Ηταν το 73’ με τον Βλαχόπουλο να δίνει στον Σπυρόπουλο που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου στο δεύτερο μέρος είχε καλές στιγμές με τους Μουλιάτο και Μαναρώλη.
Το ματς σφύριξε ο Τσαμούρης, με βοηθούς τους Λιανό και Πανόπουλο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Οικονομόπουλος, Ζαφείρης, Μπούνας, Ντιόπ, Θώδης, Βλαχόπουλος (80’ Μανδραπήλιας), Μπούρας, Γουέσλεϊ (40’ λ.τρ. Κύρκος 65’ Γεωργιόπουλος), Σπυρόπουλος, Μαλισόβας (80’ Τράνταλος).
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανδρουτσόπουλος, Καπόγλης, Γκότσης (46’ Μωραγιάννης), Μπαλόπουλος, Νινιός, Κρεμύδας, Κουντάνης, Πατσιώτης (80’ Μαλιόγκας), Μουλιάτος (70’ Ντελής), Σπυρόπουλος (80’ Χρονόπουλος), Σαραντόπουλος (46’ Μαναρώλης).