Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 11:10

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 3-1: Πήρε το ντέρμπι με ωραίο ποδόσφαιρο

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 3-1: Πήρε το ντέρμπι με ωραίο ποδόσφαιρο

Ο Μιλτιάδης (φωτό) ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής με τον Πανθουριακό.

Η ομάδα του Πύργου επικράτησε με 3-1 αυτής της Θουρίας και μπήκε με το… δεξί στο πρωτάθλημα, δείχνοντας τις διαθέσεις της από το ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα πάντως στο ματς, είχαν τον έλεγχο στο πρώτο 25λεπτο και απείλησαν με τον Κουτσουρόπουλο.
Στο 35’ ο Μπουτσικάκης με μια φοβερή εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 1-0. Πριν το ημίχρονο ο Μιλτιάδης είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ με τον Σαραντόπουλο.
Στο δεύτερο μέρος οι ασπρόμαυροι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Στο 65’ έγινε το 2-0 με τον Σαραντόπουλο να βγάζει τη σέντρα από αριστερά και τον Θ. Γεωργιόπουλο με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Η ομάδα του Πύργου πέτυχε και τρίτο γκολ στο 72’ με διαγώνιο πλασέ του Αθανασόπουλου μετά από ωραία συνεργασία (3-0).
Στο δεύτερο μέρος ο Μιλτιάδης είχε καλές στιγμές με τους Αθανασόπουλο και Γεωργιόπουλο, ενώ η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου απείλησε με τους Ζαραφέτα και Κουτσουρόπουλο.
Η ομάδα της Θουρίας μείωσε σε 3-1 στο 83’ με σουτ του Νικολόπουλου μέσα από την περιοχή.
Το ματς σφύριξε ο Καυκάς, με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο και Αντωνόπουλο.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος, Γ. Τσόπελας, Πολίμος, Μπουτσικάκης, Μπολούν (64’ Τ. Τσόπελας), Κατσιώλης, Τσιγαρίδης, Σαραντόπουλος (75’ Οδεμισιώτης),
Θ. Γεωργιόπουλος, Αθανασόπουλος (88’ Χρονόπουλος).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Πιτσιλής, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Καρύδης (60’ Βασιλόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Σερπάνος, Ζαραφέτας, Κουτσουρόπουλος, Νικολόπουλος, Καραχάλιος.