Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 11:11

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Την Κυριακή στο Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Την Κυριακή στο Αιγάλεω

Ανήμερα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών θα βρεθεί η Καλαμάτα στο Αιγάλεω για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Η διοργανώτρια αρχή όρισε για την προσεχή Κυριακή το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του β’ ομίλου της Super League 2, που θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο παιχνίδια το Σάββατο, ισάριθμα την Κυριακή και ένα τη Δευτέρα, καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας Παναθηναϊκός Β' – Καλλιθέα λόγω συμμετοχής παικτών των “πρασίνων” στις εθνικές ομάδες. Η “αυλαία” θα ανοίξει το Σάββατο στις 4 μ.μ. σε Ρέντη και Βουζουνεράκειο Στάδιο, όπου ο Ολυμπιακός Β’ θα υποδεχτεί τον Ιωνικό και ο Γιούχτας την Παναχαϊκή, αντίστοιχα. Την Κυριακή εκτός από το Αιγάλεω – Καλαμάτα, θα διεξαχθεί και το ματς Τηλυκράτης – Ηλιούπολη, ενώ τη Δευτέρα θα παίξουν ο Διαγόρας Ρόδου με τα Χανιά.
Η “Μαύρη Θύελλα” και τα Χανιά, είναι οι μόνες ομάδες που έχουν κάνει το “2 στα 2” και ισοβαθμούν με έξι βαθμούς στην πρώτη θέση. Αμφότερες έχουν εκτός έδρας δοκιμασίες, με την Καλαμάτα να παίζει σε μια παραδοσιακή δύσκολη έδρα, αν και το Αιγάλεω έχει ξεκινήσει με δύο ήττες. Η μεσσηνιακή ομάδα έχει το χρόνο να δουλέψει, έπειτα από τη διακοπή λόγω του α’ γύρου των εκλογών και να εμφανιστεί έτοιμη την Κυριακή, ώστε να πάρει τη δεύτερη νίκη επί αθηναϊκού εδάφους.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο

Ολυμπιακός Β' – Ιωνικός, 4 μ.μ.
Γιούχτας – Παναχαϊκή, 4 μ.μ.

Κυριακή

Τηλυκράτης – Ηλιούπολη, 3 μ.μ.
Αιγάλεω – Καλαμάτα, 4 μ.μ.

Δευτέρα
Διαγόρας Ρόδου – Χανιά, 1 μ.μ.
Παναθηναϊκός Β' – Καλλιθέα αναβλήθηκε