Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 16:31

Κοντά στην Μπέτις ο Παπασταθόπουλος

Γράφτηκε από τον
Κοντά στην Μπέτις ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφότου δεν ανανέωσε το καλοκαίρι του συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αποχώρησε.

Αυτός θα είναι στην Ισπανία, καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα του Be Soccer, ο Μεσσήνιος διεθνής αμυντικός βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία με την Μπέτις, με τον προπονητή Μανουέλ Πελεγκρίνι να βλέπει στο πρόσωπο του Παπασταθόπουλου τον εκλεκτό για να καλύψει το κενό του τραυματία Μαρκ Μπάρτρα.
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, είναι σε καλό δρόμο κι εκτός απροόπτου ο 35χρονος αναμένεται να αγωνιστεί στη La Liga. Αυτό θα είναι το 4ο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης που έχει παίξει μετά από Premier League (Άρσεναλ), Serie A (Τζένοα, Μίλαν) και Bundesliga (Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ).
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φόρεσε τη φανέλα των ερυθρολεύκων για δυόμιση χρόνια, έχοντας 94 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.
Αυτή τη στιγμή η Μπέτις είναι 7η στον βαθμολογικό πίνακα του Ισπανικού πρωταθλήματος με 13 βαθμούς, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.
Πηγή: sport24.gr