Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 11:02

ΕΡΑΝΗ: Δύσκολη αποστολή στην Κω με τον Α.Ο. Πυλίου

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Δύσκολη αποστολή στην Κω με τον Α.Ο. Πυλίου

Το δεύτερο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια θα δώσει σήμερα η Εράνη…

Η φιλιατρινή ομάδα θα πάει πάλι στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στην Κω για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πυλίου, τέσσερις ημέρες μετά την ήττα στη Ρόδο από την ΑΕΡ Αφάντου. Η εξ’ αναβολής αναμέτρηση που είναι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Ανταγόρα στην Κω και θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι.
Η Εράνη μετρά δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Ρόδο και Πανελευσινιακό και δύο ήττες μακριά από το γήπεδο της από ΠΑΟ Βάρδας και ΑΕΡ Αφάντου.
Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς,
μαζί με τον Βύζαντα Μεγάρων και θα προσπαθήσει σήμερα να κάνει μια νέα αρχή και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Κω. Πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη, αλλά θετικό αποτέλεσμα θεωρείται και η ισοπαλία.
Το έργο της βέβαια θα είναι αρκετά δύσκολο αφού απέναντι της θα είναι μια δυνατή ομάδα, που βρίσκεται στη 12η θέση με 6 βαθμούς. Ο Α.Ο. Πυλίου μετρά μια νίκη στην έδρα του (3-0 την Ερμιονίδα), ένα διπλό στο Μεσολόγγι και δύο εκτός έδρας ήττες στο Αίγιο (2-1 από Παναιγιάλειο) και στη Μύκονο (2-0 από την Α.Ε. Μυκόνου).
Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου και του Αλέκου Τσατά θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό, ειδικά στο ξεκίνημα που αναμένεται να μπουν δυνατά οι γηπεδούχοι και να χτυπήσει στην αντεπίθεση, με τον Κώστα Ηλιόπουλο να αποτελεί την αιχμή του δόρατος.

Νοκ άουτ ο Πέππας,
αμφίβολος ο Αναστασόπουλος

Η αποστολή της Εράνης αναχώρησε χθες το πρωί οδικώς για τον Πειραιά και από εκεί με καράβι έφτασε σήμερα το πρωί στο ακριτικό νησί.
Η αποστολή είναι η εξής: Οικονομόπουλος, Σαββίδης, Μπουρδέκας, Λακριντής, Φλαριώτης, Μπινιώρης, Στραβάκος, Μπάρκας, Γκεβόρι, Δημητρίου, Κωνσταντόπουλος, Καπλάνης, Σταθόπουλος, Ηλιόπουλος, Αναστασόπουλος, Γκελγκέρια, Περαματζής, Σάμπσον, Λεβεντάκης.
Τα προβλήματα δεν λείπουν για την τεχνική ηγεσία μιας και θα λείψει ο τιμωρημένος Γιώργος Πέππας που συμπλήρωσε 3 κίτρινες κάρτες και θα χάσει μια αγωνιστική, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Αναστασόπουλου.
Ο έμπειρος αμυντικός μέσος έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλο, δεν έπαιξε πριν τέσσερις ημέρες στη Ρόδο και η συμμετοχή του στο σημερινό αγώνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. Α.Ε. Μυκόνου 12 10-3
2. Ρόδος 11 13-3
3. Μαρκό 10 7-2
-. Αστέρας Βάρης 10 6-2
-. Παναργειακός 10 7-3
-. Κόρινθος 10 7-6
7. ΠΑΟ Βάρδας 9 9-8
8. ΑΕΡ Αφάντου 8 6-4
9. Παναιγιάλειος 7 7-6
-. Ιάλυσος 7 5-6
-. Πανελευσινιακός 7 5-6
12. Α.Ο. Πυλίου Κω 6 6-4
-. Ελλάς Σύρου 6 6-6
14. Θύελλα Ραφήνας 4 7-9
15. Ερμιονίδα 3 4-12
16. Εράνη 2 2-7
-. Βύζας Μεγάρων 2 3-8
18. Α.Ε. Μεσολογγίου 0 1-14
* Α.Ο. Πυλίου Κω και Εράνη έχουν ένα ματς λιγότερο.