Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 10:33

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χωρίς κόσμο, αλλά αποφασισμένη για νίκη στο Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χωρίς κόσμο, αλλά αποφασισμένη για νίκη στο Αιγάλεω

Χωρίς τον κόσμο της θα αγωνιστεί η Καλαμάτα στο σαββατιάτικο ντέρμπι με το Αιγάλεω (4 μ.μ.), καθώς με απόφαση της ΓΓΑ και του Υφυπουργού Γιάννη Βρούτση, απαγορεύτηκε η μετακίνηση φιλάθλων στην Αθήνα.

“Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ενημερώνει πως έπειτα από απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη όσο και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Καλαμάτας στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 Αιγάλεω – Καλαμάτα που θα διεξαχθεί στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» το Σάββατο 14/10 (16:00)”, αναφέρει η ανακοίνωση του Αιγάλεω, που έχει ξεκινήσει με δύο ήττες το πρωτάθλημα.
Αντίθετα, η Καλαμάτα νίκησε στην πρεμιέρα με 4-1 τον Παναθηναϊκό Β’ στο ΟΑΚΑ και τη δεύτερη αγωνιστική με 3-1 τον Γιούχτα στο Δημοτικό Στάδιο και ισοβαθμεί με τα Χανιά στην κορυφή του β’ ομίλου της Super League 2.
Η “Μαύρη Θύελλα” θα μεταβεί στο Αιγάλεω αποφασισμένη για το “3 στα 3”, που θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση και θα δώσει ψυχολογική ώθηση για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τα Χανιά.
Το “Στ. Μαυροθαλασσίτης” δεν είναι εύκολη έδρα και τα ματς με το Αιγάλεω, παραδοσιακά έχουν αντιπαλότητα, αλλά η μεσσηνιακή ομάδα υπερέχει σε ποιότητα και διεκδικεί την άνοδο, ενώ οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για την παραμονή.

Σφυρίζει ο Ανδρικόπουλος

Ο Γιάννης Ανδρικόπουλος από το σύνδεσμο Κυκλάδων ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Αιγάλεω με την Καλαμάτα, για την 3η αγωνιστική του β’ ομίλου της SL2. Βοηθοί του θα είναι ο
Καλαμπόκης από την Αιτωλοακαρνανία και ο Τοροσιάδης από τη Μακεδονία, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Νταούλας (Δυτικής Αττικής).
Αύριο θα γίνουν ακόμα τα ματς Ολυμπιακός Β’ – Ιωνικός και Γιούχτας – Παναχαϊκή.
Συνοπτικά το πρόγραμμα στον β’ όμιλο έχει ως εξής:

Σάββατο
Ολυμπιακός Β' – Ιωνικός, 4 μ.μ.
Αιγάλεω – Καλαμάτα, 4 μ.μ.
Γιούχτας – Παναχαϊκή, 4 μ.μ.

Κυριακή
Τηλυκράτης – Ηλιούπολη, 3 μ.μ.

Δευτέρα
Διαγόρας Ρόδου – Χανιά, 1 μ.μ.
Παναθηναϊκός Β' – Καλλιθέα αναβλήθηκε