Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 11:55

ΕΡΑΝΗ: Νέα δοκιμασία αύριο στη Βάρη

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Νέα δοκιμασία αύριο στη Βάρη

Τελειωμό δεν έχουν τα… εκτός έδρας παιχνίδια για την Εράνη, καθώς μετά τη Ρόδο και την Κω, θα βρεθεί αύριο Σάββατο στην Αττική για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βάρης.

Πρόκειται για ματς της 6ης αγωνιστικής στον γ’ όμιλο της Γ’ εθνικής. Αυτή είναι η τρίτη έξοδος σε διάστημα μιας εβδομάδας για την Εράνη και το τέταρτο εκτός έδρας στις πρώτες έξι αγωνιστικές! Εντός έδρας η μεσσηνιακή ομάδα έχει παίξει με Ρόδο και Πανελευσινιακό. Η Εράνη καλείται να πάρει τους πρώτους βαθμούς μακριά από τα Φιλιατρά, μιας και στα Δωδεκάνησα έμεινε με άδεια χέρια το περασμένο Σάββατο (2-0 από την ΑΕΡ Αφάντου) και προχθές (2-1 από τον Α.Ο. Πυλίου Κω), ενώ τη δεύτερη αγωνιστική είχε ηττηθεί στην Ηλεία με 3-0 από τη Βάρδα.

Στην Κω πέτυχε το πρώτο εκτός έδρας γκολ με τον Ηλιόπουλο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, μιας και οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο, παρότι αγωνίστηκαν για παραπάνω από μισή ώρα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πολύζου. Ετσι, η Εράνη επέστρεψε και πάλι με άδεια χέρια και βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση για την ένσταση του Πανελευσινιακού. Ο αυριανός αντίπαλος, ο Αστέρας Βάρης, απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Μύκονο και στην έδρα του έχει κερδίσει τόσο τη Σύρο (2-0), όσο και τη Θύελλα Ραφήνας (3-1).