Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 09:53

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για διπλό κορυφής στο Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για διπλό κορυφής στο Αιγάλεω

Με ντέρμπι επιστρέφει στη δράση η Καλαμάτα.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 4 μ.μ. στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» το Αιγάλεω για την τρίτη αγωνιστική του β’ ομίλου της Super League 2. Η μεσσηνιακή ομάδα μετά τον Παναθηναϊκό Β’ (4-1) και τον Γιούχτα (3-1), θέλει να νικήσει το απόγευμα και το “Σίτι” προκειμένου να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το Αιγάλεω δεν έχει κάνει ακόμα “σεφτέ” γνωρίζοντας κατά σειρά την ήττα από Τηλυκράτη και Διαγόρα Ρόδου. Αμφότερα όμως τα ματς, ήταν εκτός έδρας και στο γήπεδό του θα ψάξει αντίδραση. Γι’ αυτό και η Καλαμάτα πρέπει να μπει αποφασισμένη, ώστε να πάρει το διπλό και ψυχολογική ώθηση για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τα Χανιά, που δοκιμάζονται τη Δευτέρα από το Διαγόρα.

Η αποστολή

Η προετοιμασία για το Αιγάλεω ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι και εν συνεχεία ο Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 22 παίκτες. Αναλυτικά: Μέντες, Γιαννίκογλου, Λαδάς, Κωστούλας, Ραπόζο, Βαλεριάνος, Μόζερ, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Άλβες, Γρίβας, Κατάλντι, Μπαράλες, Ρόβας, Κωνσταντινόπουλος, Τάτος, Αρναρέλλης, Πασάς, Ακόστα, Μπενίτες, Κάνιας και Αρίμπας. Να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της, καθώς απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων στην Αθήνα.
Η τρίτη αγωνιστική περιλαμβάνει τρία παιχνίδια σήμερα, ένα την Κυριακή και ένα τη Δευτέρα. Ο αγώνας Παναθηναϊκός Β’ – Καλλιθέα αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής παικτών του Παναθηναϊκού στις εθνικές ομάδες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα στο β’ όμιλο έχει ως εξής:

Σάββατο
Ολυμπιακός Β' – Ιωνικός, 4 μ.μ.
Αιγάλεω – Καλαμάτα, 4 μ.μ.
Γιούχτας – Παναχαϊκή, 4 μ.μ.

Κυριακή
Τηλυκράτης – Ηλιούπολη, 3 μ.μ.

Δευτέρα
Διαγόρας Ρόδου – Χανιά, 1 μ.μ.
Παναθηναϊκός Β' – Καλλιθέα αναβλήθηκε

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1. Χανιά 6-0 6
-. Καλαμάτα 7-2 6
3. Καλλιθέα 3-2 4
4. Ιωνικός 3-3 3
-. Γιούχτας 3-3 3
-. Τηλυκράτης 1-3 3
-. Παναθηναϊκός Β' 3-4 3
-. Διαγόρας Ρόδου 2-3 3
9. Παναχαϊκή 0-2 1
-. Ηλιούπολη 0-3 1
11. Αιγάλεω 1-3 0
12' Ολυμπιακός Β' 2-3 -9
* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε με - 10 βαθμούς

Εγχειρίστηκε ο Τριανταφυλλάκης

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, που υπέστη πριν δέκα μέρες ρήξη χιαστού, χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον γιατρό της ομάδας Κώστα Δημητρακόπουλο. Η επέμβαση έγινε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης εγχειρίστηκε χθες με απόλυτη επιτυχία στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας μας κ. Κώστα Δημητρακόπουλο. Του ευχόμαστε σιδερένιος και καλή επιστροφή στα γήπεδα”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.