Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 12:49

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΕΡΑΝΗ 3-0: Δίχως βαθμό σε τέταρτο εκτός έδρας ματς

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΕΡΑΝΗ 3-0: Δίχως βαθμό σε τέταρτο εκτός έδρας ματς

Ούτε στη Βάρη κατάφερε η Εράνη να κατακτήσει το Σάββατο τους πρώτους της βαθμούς εκτός έδρας…

Η φιλιατρινή ομάδα ηττήθηκε με 3-0 από τον Αστέρα Βάρης και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας,
με μόλις 2 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές. Στον αντίποδα η ομάδα της Βάρης βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με την Κόρινθο και είναι στο -1 από την πρωτοπόρο Ρόδο.
Αυτή ήταν η τρίτη σερί εκτός έδρας ήττα για τους πράσινους μέσα σε μία εβδομάδα και τέταρτη συνολικά στις έξι πρώτες αγωνιστικές στον 3ο όμιλο
της Γ’ εθνικής.
Η Εράνη παρατάχθηκε με τον Αλέκο Τσατά στον πάγκο μετά την παραίτηση του Κώστα Λυμπερόπουλου και μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του.
Οι πράσινοι για ένα ακόμη ματς μακριά από την έδρα τους, παρουσίασαν το ίδιο πρόσωπο, όντας ανταγωνιστικοί στο ξεκίνημα χάνοντας ευκαιρίες, αλλά μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκαν δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ματς.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 5’ με τον Ηλιόπουλο, όμως στο 19’ ο Μάγγος για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ (1-0).

Χαμένο πέναλτι με Κόλλια στο 1-0

Η Εράνη θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια στο 27’ όταν κέρδισε πέναλτι, σε χέρι αμυνόμενου που υποδείχθηκε μετά από προσπάθεια του Μπάρκα. Ομως ο Κόλλιας από τα 11 βήματα νικήθηκε από τον γκολκίπερ Μαρινάκη και το 1-0 παρέμεινε. Αυτό μάλιστα είναι το δεύτερο πέναλτι που χάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα η φιλιατρινή ομάδα, μετά από αυτό του Ηλιόπουλου στη Βάρδα.
Στο 38’ ο Αστέρας Βάρης έφτασε σε δεύτερο γκολ όταν κέρδισε πέναλτι που υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα του Μπινιώρη και το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Ντούλιας ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, γράφοντας το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος παρά τις αλλαγές που έγιναν η Εράνη δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάποιο γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με τους Ηλιόπουλο και Μπάρκα.
Ομως αυτή που βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα ήταν και πάλι η γηπεδούχος ομάδα, που στο 83’ με τον Μπερνιδάκη διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητής της σαββατιάτικης αναμέτρησης ήταν ο Μπέγκος (Αργολίδας), με βοηθούς τους Λυκομήτρο και Μακρή από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Μπαρά, Μάγγος, Μπελαβράκης, Χριστίνης, Μαγγανάς, Ντούλιας, Κελέλα.
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Μπινιώρης, Σάμπσον, Μπάρκας, Πέππας, Ηλιόπουλος, Φλαριώτης (78’ Λακριντής), Στραβάκος (55’ Μπουρδέκας), Γκεβόρι (72’ Πλατάνας), Κόλλιας (46’ Κωνσταντόπουλος), Δημητρίου (55’ Γκελγκέρια).

Ανακοίνωση της Εράνης για τη φιλοξενία

Η διοίκηση της Εράνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την ομάδα της Βάρης για τη φιλοξενία που τους παρείχε. Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Το Δ.Σ. της ομάδας μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση του συλλόγου Ακαδημίες Α.Ο Κυανούς Αστήρ Βάρης για την άψογη φιλοξενία που προσέφερε σε όλα τα μέλη της αποστολής μας.
Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να αποτελούν κανόνα στα γήπεδα.
Η δική σας φιλοσοφία για την αντιμετώπιση του αθλητισμού τιμούν εσάς και τους φιλάθλους σας.
Θα αναμένουμε τον αγώνα του δεύτερου γύρου ώστε να σας υποδεχθούμε με τον ίδιο σεβασμό στα Φιλιατρά και να ανταποδώσουμε την φιλοξενία με το καλύτερο δυνατό τρόπο".