Σάββατο, 25 Οκτώβριος 2014 15:48

Εντυπωσιακή πρόκριση η "Μαύρη Θύελλα", 6-1 εκτός έδρας τον Ερμή Κιβερίου

Γράφτηκε από τον

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Λέρνας η "Μαύρη Θύελλα" καθώς επικράτησε εύκολα με 6-1 του Ερμή Κιβερίου και πήρε την πρόκριση για την γ' φάση του Κυπέλλου Γ' εθνικής όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον νικητή του αγώνα Λουτράκι - Αιολικός που θα γίνει αύριο. Τα γκολ της Καλαμάτας πέτυχαν οι Γεωργακόπουλος, Χαρίτος, Τριάντος, Σκάρος και δύο ο Ηλιόπουλος.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τελικό 1-6.

87' Η Καλαμάτα προηγείται πλέον με το εντυπωσιακό 6-1. Στο 80' και το 85' ο Ηλιόπουλος πέτυχε τα δύο τελευταία γκολ της Καλαμάτας ενώ στο 83' οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 1-5 με πέναλτι. Στο 73' βγήκαν οι Γεωργακόπουλος και Κουντάνης και μπήκαν οι Σαλαπάτας και Ζάρκος.

65' Η Καλαμάτα προηγείται με 4-0 του Ερμή από το 55' όταν ο Σκάρος πέτυχε το τέταρτο γκολ της Μεσσηνιακής ομάδας. Ο Κουρμπανάς έκανε και την πρώτη αλλαγή στο 63' καθώς βγήκε ο Δημητριάδης και μπήκε ο Ηλιόπουλος.

45' Ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο Λέρνας, η Καλαμάτα προηγείται 3-0 του Ερμή Κιβερίου και είναι πλέον μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ' εθνικής.

20' Εντυπωσιακά έχει μπει στο ματς με τον Ερμή Κιβερίου στην Αργολίδα για το Κύπελλο η Καλαμάτα καθώς προηγείται ήδη 3-0. Στο 1' ο Γεωργακόπουλος πέτυχε το 0-1, στο 10' ο Χαρίτος με φάουλ το 0-2 και στο 18' ο Τριάντος το 0-3. Η Καλαμάτα καθαρίζει ουσιαστικά νωρίς την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ' εθνικής

Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει ξεκινήσει το ματς με τους Μούζο, Μαρτίνο, Τριάντο, Χριστοφιλέα, Ρούσση, Χαρίτο, Κουντάνη, Σκάρο, Δημητριάδη, Γεωργακόπουλο και Βασιλόπουλο.