Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 18:13

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ετοιμοπόλεμος για το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν με Πάμισο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ετοιμοπόλεμος για το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν με Πάμισο

Για το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν προετοιμάζεται ο Πανθουριακός που υποδέχεται το Σάββατο τον Πάμισο για την 3η αγωνιστική της Α’ τοπικής.

Μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Μιλτιάδη εκτός έδρας, η ομάδα της Θουρίας δεν έχει περιθώρια για άλλη βαθμολογική απώλεια και ειδικά εντός έδρας.
Γι’ αυτό σκοπός είναι η νίκη απέναντι στον ανταγωνιστή Πάμισο, προκειμένου να μην βρεθεί πίσω στη βαθμολογία από μόλις την 3η αγωνιστική.
Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου έδωσε φιλικό το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Κάμπου με τη Μάνη και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Συνάμα θετικό είναι πως επανήλθαν πλήρως οι Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος και Νίκος Βασιλόπουλος που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

Νέα μεταγραφή ο Αντεμάι 

Από εκεί και πέρα τις προηγούμενες ημέρες ο Πανθουριακός προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική του γραμμή. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Ορέστη Αντεμάι, η μεταγραφή του οποίου δεν προχώρησε στην Εράνη. Ο Αντεμάι έχει φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας, του Διαβολιτσίου, ενώ έχει περάσει και από τις μικρές ομάδες του Αστέρα Τρίπολης.