Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 10:34

ΕΡΑΝΗ: Ανέλαβε τα ηνία ο Θοδωρής Γιακαλής

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Ανέλαβε τα ηνία ο Θοδωρής Γιακαλής

Με τον Θοδωρή Γιακαλή θα πορευτεί η Εράνη στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Ο 46χρονος προπονητής βρέθηκε χθες στα Φιλιατρά και έκανε την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο Γιακαλής έχει εργαστεί σε Ερμιονίδα, Αιολικό και σε πολλές ομάδες της Μυτιλήνης από όπου και κατάγεται. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A’ και θα κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Ιάλυσο.

Η ανακοίνωση της διοίκησης

Η Εράνη χθες το βράδυ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Θοδωρή Γιακαλή που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Λυμπερόπουλο στον πράσινο πάγκο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εράνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μυτιληναίο τεχνικό Γιακαλή Θεόδωρο, ο οποίος θα ηγηθεί του προπονητικού επιτελείου της ανδρικής ομαδας.
Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.
Στην πρωτη του δήλωση μετά την επίτευξη της συμφωνίας υπογράμμισε στην επίσημη σελίδα της ομαδας:
"Με κέντρισε η θέληση και το ενδιαφέρον των ανθρώπων της διοίκησης με τον τροπο που με προσέγγισαν. Γνωρίζω που ήρθα, όπως επίσης την ιστορία και τη δυναμική του συλλόγου. Είμαι σίγουρος πως εγώ, οι συνεργάτες μου, οι ποδοσφαιριστές μου, η διοίκηση και ο κόσμος θα δώσουμε με αξιοπρέπεια τον αγώνα μας για να επιτύχουμε τον στόχο μας".

Νέος γυμναστής

Δίπλα στον κ. Γιακαλή θα βρίσκεται ο νέος γυμναστής Κομνηνός Μπαρτζάκας, που ήταν πέρυσι στην Ερμιονίδα.
Ο Θοδωρής Γιακαλής αντικαθιστά στον πάγκο τον Κώστα Λυμπερόπουλο, που αποχώρησε μετά από 7,5 χρόνια.
Η Εράνη θέλει να κάνει μια νέα αρχή την Κυριακή και να πάρει την πρώτη νίκη στη Γ’ εθνική, προκειμένου να “σβήσει” το -2 από την τιμωρία στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας με τον Ιάλυσο θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί για συγκοινωνιακούς λόγους.