Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 18:49

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 4-1: Επέστρεψε στις νίκες

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 4-1: Επέστρεψε στις νίκες

 

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Ακρίτα Κορώνης, που κέρδισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Βλαχόπουλου τον Εθνικό Μελιγαλά με 4-1.

Αν και δεν έπαιζαν στη φυσική τους έδρα (έχει γίνει σπορά στο γήπεδο της Κορώνης), οι γηπεδούχοι άφησαν πίσω τους την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ηρακλή Καλαμάτας και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Ο Εθνικός δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει το ρυθμό του, μιας και τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν αρκετοί παίκτες και με νέο προπονητή τον Παναγιώτη Πεφάνη γίνεται προσπάθεια ώστε να δείξει το αγωνιστικό πρόσωπο που επιθυμούν όλοι στην ομάδα. Στο χθεσινό παιχνίδι, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, υπήρξε αντίδραση και πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους κατόρθωσε να μειώσει σε 2-1. Στο δεύτερο μέρος όμως ο Ακρίτας έδειξε ότι δεν θα επιτρέψει στον αντίπαλο του να ελπίζει ότι μπορεί να ελπίζει ότι θα αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το διάστημα οι παίκτες της Κορώνης κατόρθωσαν να σημειώσουν ακόμη δύο γκολ και να πάρουν με άνετη σε σκορ νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Φέστας με κεφαλιά, αξιοποιώντας τη σέντρα του Παπαθεοδώρου. Δύο λεπτά μετά από σέντρα του Καλογερόπουλου ο Μουτζούρης με κεφαλιά “έγραψε” το 2-0. Στο 41’ ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Καλογερόπουλου και ο Σπανός που ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα μείωσε προσωρινά σε 2-1. Στο 77’ ο Μουτζούρης “έκλεψε” την μπάλα από αντίπαλο του μπήκε περιοχή και με πλασέ έκανε το 3-1. Στο 92’ από σέντρα του Παπαθεοδώρου ο Τσελάι, που είχε μπει στο παιχνίδι ένα λεπτό νωρίτερα, με πλασέ πέτυχε το τελικό 4-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καυκάς που είχε βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσο, Θεοδωρίδη.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Χοτζόλι (91’ Τσελάι), Φέστας, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Παν. Κυριόπουλος, Καλογερόπουλος, Πεΐδης, Ρουμελιώτης (82’ Ε. Κυριόπουλος), Μουτζούρης (92’ Σαρέλας), Παπαθεοδώρου.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Ξυδιάς, Διακουμάκος, Σπανός, Απ. Παναγιωτόπουλος, Τόσκα, Αντώνακας, Κατσαντώνης (66’ Πάνου), Πρεκεζές, Τσουμπλέκας (62’ Παπαργυρίου), Βουρνάς.