Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 19:21

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 1-1: Μοιρασιά στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 1-1: Μοιρασιά στους Γαργαλιάνους

Στο 1-1 έμειναν χθες στο γήπεδο Γαργαλιάνων ο Τέλλος Αγρας με τη Θύελλα Χαρακοπιού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής.

Ο Αγρας έτσι δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έφτασε όμως τους δύο βαθμούς, ενώ η Θύελλα Χαρακοπιού ανέβηκε
στους 4 βαθμούς και έμεινε αήττητη για δεύτερο εκτός έδρας ματς.
Το άσχημο για τους φιλοξενούμενους είναι ο τραυματισμός του επιθετικού Βαγγέλη Χελά που αποχώρησε στο ημίχρονο και εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο.
Στο ξεκίνημα ο Αγρας απείλησε πρώτος με το νεαρό Σερέτη, όμως το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε η νεοφώτιστη ομάδα στο 10’ με τον Δουρούμη να τροφοδοτεί τον Τσουλάκο που με ωραία ενέργεια και πλασέ έγραψε το 0-1.
Η ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου απείλησε στο πρώτο μέρος και με τον Δουρούμη.
Στο δεύτερο μέρος οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 62’ είχαν οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Βελλησάρη.
Μετά από τρία λεπτά έγινε το 1-1 με τον Σεφεράσι να κόβει την μπάλα από πλάγια και τον Διονυσόπουλο από κοντά με πλασέ να την στέλνει στα δίχτυα.
Στη συνέχεια η ομάδα του Λάκη Σπάλα είχε καλές στιγμές με τους Αναστασόπουλο και Δαλκαφούκη.
Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βελλησάρη πάνω στον Τσουλάκο, με τον διαιτητή Τσουλάκο να δίνει συνέχει στη φάση.
Διαιτητής ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Πανόπουλο.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος, Κανελλόπουλος, Σεφεράσι, Βελλησάρης, Μπακάκης, Λάγιος, Σερέτης, Διονυσόπουλος, Δαλκαφούκης, Σούλα (60’ Αναστασόπουλος).
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέκογλου, Καπόγλης, Χελάς (46’ λ.τρ. Ορφανός), Πανταζόπουλος, Κωστέας (50’ λ.τρ. Μωράκης), Κουτσοηλίας, Δουρούμης (90’ Μαρκάκης), Βασιλογιαννακόπουλος, Πανταζής, Τσουλάκος, Αντωνίου (77’ Σίνος).