Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 14:18

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επαιξαν μπάλα για το Δημοτικό Παντοπωλείο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επαιξαν μπάλα για το Δημοτικό Παντοπωλείο (φωτό)

Ενα ξεχωριστό φιλικό έγινε χθες το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Οι Ερασιτέχνες της Καλαμάτας αντιμετώπισαν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων, με σκοπό την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλαμάτας.

Διοργανωτής ήταν η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, που τόσο την Παρασκευή, όσο και χθες, συγκέντρωσε τρόφιμα για το Παντοπωλείο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης πριν το ματς έδωσε αναμνηστικά στην αποστολή της εθνικής ενόπλων, που ανταπέδωσε. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Φάββας, καθώς επίσης και ο προπονητής της Καλαμάτας Περικλής Αμανατίδης με το γενικό αρχηγό Αντώνη Μαυρέα.
Για την ιστορία το φιλικό, ολοκληρώθηκε ισόπαλο δίχως τέρματα. Στα αξιοσημείωτα ότι ο καλαματιανός προπονητής της Εθνικής Ενόπλων (μαζί με το Θεόδωρο Παχατουρίδη) Παναγιώτης Χριστοφιλέας, έδωσε αναμνηστικό στυλό και μπρελόκ στον παλαίμαχο παίκτη της Καλαμάτας Αγγελο Σκαφιδά, τον οποίο είχε προπονητή στη μικτή Μεσσηνίας, για να γράφει όπως του είπε, τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Ο Αγγελος Σκαφιδάς έχει προπονήσει δεκάδες ποδοσφαιριστές και χθες στο γήπεδο χαιρέτησε εγκάρδια και τρεις τερματοφύλακες, που έχουν περάσει από τις μικτές. Τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο, το Βασίλη Αθανασόπουλο και τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα, που είναι σήμερα προπονητής στη Σύρο, αντίπαλο της Εράνης στη Γ’ εθνική.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουρεντζής, Δρούγας, Μαθιόπουλος, Ρούπας, Πανταζής, Φράγκος, Μπουρίκας, Σμαραγδής, Ντάβος, Κώστας, Μουζάκης. Στον πάγκο ήταν οι Τσαούσης, Σφύρης, Τζανδάκης, Τσιφτσής, Ντούτα, Νίκας, Σούλα, Κάστορας, Χότζα, Μαρδάκης, Δημητρίου, Γιακουμής.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ: Μπακόλας, Μπέκος, Κιουλτόπουλος, Νικολάου, Αγιώτης, Μάναλης, Κόμητας, Τζανεδάκης, Ζαρκιάς, Μαγκανάς, Κούστας. Στον πάγκο ήταν οι Σφυρίδης, Μύρτος, Δάρας, Πανάγου, Τσιάβος, Γκούμας, Παπαϊωάννου, Γαλάνης.