Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 11:57

Σούπερ ενίσχυση η Ράχη με Κάνιστρα και Μανωλόπουλο

Γράφτηκε από τον

Δύο σπουδαίες μεταγραφές πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες η Ράχη, ενισχύοντας σημαντικά την μεσοεπιθετική της γραμμή.

Συγκεκριμένα η καλαματιανή ομάδα απέκτησε τον επιθετικό Φάνη Κάνιστρα (φωτό κάτω) και τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Μανωλόπουλο (κεντρική φωτό).
Ο Κάνιστρας είχε πάρει μεταγραφή τον Σεπτέμβριο στον Πάμισο, αλλά η παραμονή του στους Νησιώτες ήταν μικρή, με τη Ράχη να τον κάνει δικό της με έξυπνες κινήσεις.
Ο 33χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες τόσο στη Μεσσηνία, όσο και εκτός και αν είναι αγωνιστικά έτοιμος 100% μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της
Α' τοπικής. Ο Μανωλόπουλος με τη σειρά του επιστρέφει μετά από λίγα χρόνια στη Ράχη, μετά από ένα πέρασμα από τον Πανθουριακό στον οποίο δεν αγωνίστηκε ιδιαίτερα λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Πρόκειται για 29χρονο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό που έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες του Μεσσηνιακού, του Παμίσου, του Απόλλωνα Καλαμάτας και του Αίαντα. Ο Μανωλόπουλος αναμένεται να είναι ηγέτης στη μεσαία γραμμή της Ράχης, ενώ διακρίνεται για τις εξαιρετικές εκτελέσεις των στατικών φάσεων.

Με αυτές τις δύο ποιοτικές μεταγραφές η Ράχη δυναμώνει αισθητά, αποκτά εμπειρία και θα προσπαθήσει με περισσότερες ελπίδες να επιτύχει τον στόχο της, την παραμονή δηλαδή στην κατηγορία. Την περασμένη Κυριακή οι "κανονιέρηδες" πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή Καλαμάτας και την Κυριακή έχουν κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά.