Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 10:41

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-0: Επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του Κουρεντζή

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-0: Επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του Κουρεντζή

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας ανάμεσα στον Πάμισο και τον Πανθουριακό χθες στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης.

Ετσι ο δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς και η πρόκριση για την ημιτελική φάση θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Στην πρώτη φάση του αγώνα πάγωσαν όλοι στο γήπεδο της Μεσσήνης από τον τραυματισμό του νεαρού Δημήτρη Κουρεντζή στο πόδι (φωτό). Αμέσως κλήθηκε και ήρθε στο γήπεδο ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Το γεγονός αυτό φάνηκε να επηρεάζει τους παίκτες και των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να δούμε κακό ματς με πολλές διακοπές και ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.
Μια αδύναμη κεφαλιά του Καραχάλιου που μπλόκαρε ο Τόσκα στο 9’ και ένα σουτ του Παπαδόπουλου που μπλόκαρε ο Μπεσσής στο 21’, ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμισος είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά του έλειπε η τελική πάσα για να φτάσει κοντά στο γκολ. Η καλύτερη στιγμή του ήταν στο 69’ όταν από σέντρα του Παπαδόπουλου ο Σταματελόπουλος έκανε ένα επικίνδυνο σουτ αλλά απέκρουσε ο Μπεσσής. Στο 73’ από κάθετη πάσα του Καρύδη, ο Κουτσουρόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Τόσκα.
Διαιτητής ήταν ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Μπουρίκα και Νικολόπουλο.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Μπορχάν, Μπαστακός, Κλ. Ντίσα (82’ Πετρουλάκης), Τιμπλαλέξης, Δεμπεγιώτης (87’ Ιμεράσι), Πουλόπουλος (89’ Σωτηρόπουλος), Παπαδόπουλος (89’ Κράκουλης), Βλάχος (87’ Α. Ντίσα).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μπεσσής, Κουρεντζής (6’ λ.τ. Αλεξανδρόπουλος), Γιαννακόπουλος, Καραχάλιος, Πιτσιλής, Αντεμάι (63’ Βασιλόπουλος), Καρύδης, Νικολόπουλος, Κουτσουρόπουλος, Ζαραφέτας, Ζαχαρόπουλος.