Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 12:30

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Προβάδισμα πρόκρισης με Μουτζούρη

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Προβάδισμα πρόκρισης με Μουτζούρη

Ξεκάθαρο προβάδισμα για να βρεθεί στους “4” του Κυπέλλου Μεσσηνίας έχει ο Ακρίτας Κορώνης μετά τη νίκη του με 3-0 χθες επί του Τέλλου Αγρα στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος έβαλε άλλα δύο γκολ, ενώ έχασε και πέναλτι. Το 1-0 έγινε στο 25’ με κεφαλιά του Μουτζούρη. Στο 53’ ο ίδιος παίκτης έκανε με κοντινό πλασέ το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Μουτζούρης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Πεϊδης, με τον Κατσαρέα να το αποκρούει, κρατώντας το 2-0. Ομως στο 65’ ο Παπαθεοδώρου με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0.
Από τη μεριά του ο Αγρας είχε καλές στιγμές με τους Διονυσόπουλο και Σερέτη, ενώ στο 85’ ακυρώθηκε γκολ του νεαρού Νικολόπουλου με κεφαλιά, ως οφσάιντ.
Πλέον το έργο της ομάδας του Λάκη Σπάλα έχει γίνει πολύ δύσκολο, μετά την ήττα με τρία γκολ στο πρώτο ματς και εν όψει του επαναληπτικού σε τρεις εβδομάδες στους Γαργαλιάνους.
Το ματς σφύριξε ο Καυκάς, με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Μπασιλάρη.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Φέστας, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Καλογερόπουλος (80’ Β. Κυριόπουλος), Π. Κυριόπουλος (85’ Σαρέλας), Χοτζόλι, Ρουμελιώτης, Μουτζούρης, Πεϊδης (70’ Τσελάι), Παπαθεοδώρου.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κατσαρέας, Καραχάλιος, Κανελλόπουλος, Σεφεράσι, Βελλησάρης (65' Βενετσανάκος), Μπακάκης, Στ. Αναστασόπουλος,
Σούλα, Λάγιος, Σερέτης, Διονυσόπουλος (65' Νικολόπουλος).