Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 17:14

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-5: Ανετο διπλό με ωραίο ποδόσφαιρο

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-5: Ανετο διπλό με ωραίο ποδόσφαιρο

Την τρίτη νίκη του σε τέσσερα παιχνίδια κατέκτησε χθες ο Πανθουριακός που συνέτριψε με 5-0 τη Σπερχογεία στο “Π. Γεωργανάς”.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κατά διαστήματα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους “Ταύρους” που παραμένουν δίχως βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από τρία ματς. Ετσι η ομάδα της Θουρίας συνεχίζει να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ και ύστερα το έργο τους έγινε πιο εύκολο.
Στο 10’ ο Καρύδης με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για να κάνει το 0-2 δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά ο Σερπάνος ύστερα από κόρνερ του Ζαραφέτα.
Στο δεύτερο μέρος ο Πανθουριακός πέτυχε άλλα τρία τέρματα.
Στο 64’ ο Ζαραφέτας με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-3 και στο 72’ μετά από δυνατό βολέ του Μπεσσή ο Αλεξανδρόπουλος με πλασέ έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του. Τον… χορό των γκολ ολοκλήρωσε ο Καρύδης στο 80’ με σουτ, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση.
Διαιτητής ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Γαϊτάνη.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Κουτίβας, Παπαγεωργίου (70’ λ.τρ. Λένα), Μπούνας, Παναγιωτόπουλος (70’ λ.τρ. Μούρτος), Σπύρου (46’ Κακαλέτρης), Πιλάτης,
Γ. Καραχάλιος (46’ Τσάκωνας), Ηρ. Καραχάλιος, Γ. Γιακουμής, Τσέρτος (46’ Η. Δημητρίου).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μπεσσής, Σερπάνος (46’ Βασιλόπουλος), Καραχάλιος, Πιτσιλής (76’ Σκοπέτος), Γιαννακόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ζαραφέτας (71’ Αντεμάι), Νικολόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσουρόπουλος (73’ Γεωργουλέας), Καρύδης.