Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 10:59

Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μόνο 3 ισοπαλίες και 99 γκολ σε 4 αγωνιστικές!

Γράφτηκε από τον
Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μόνο 3 ισοπαλίες και 99 γκολ σε 4 αγωνιστικές!

Το “4 στα 4” έκανε η Κυπαρισσία κόντρα στη Θύελλα Χαρακοπιού και με 12 βαθμούς οδηγεί την κούρσα στην Α’ τοπική, όντας 20 και πλέον μήνες αήττητη στο πρωτάθλημα!

Στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς βρίσκονται τέσσερις ομάδες, ο Μιλτιάδης, ο Πανθουριακός, ο Πάμισος και η Α.Ε. Μάνης. Ο Μιλτιάδης έχει πάντως, ένα παιχνίδι λιγότερο (ρεπό στην πρεμιέρα) και μαζί με την Κυπαρισσία, είναι οι μόνες που αγνοούν την ήττα. Στα αξιοσημείωτα σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, οι πολύ λίγες ισοπαλίες. Συγκεκριμένα, μόνο τρία παιχνίδια από τα συνολικά 28 δεν έχουν αναδείξει νικητή. Ο λόγος για το Ολυμπιακός Ανάληψης – Ράχη (2-2) τη δεύτερη αγωνιστική και το Τέλλος Αγρας – Θύελλα Χαρακοπιού (1-1) και Ράχη – Ηρακλής Καλαμάτας (1-1) την τρίτη αγωνιστική.
Ο απολογισμός είναι 14 νίκες των γηπεδούχων, 11 των φιλοξενούμενων και 3 ισοπαλίες. Αναλυτικά στην πρεμιέρα, σημειώθηκαν πέντε νίκες των γηπεδούχων και δύο των φιλοξενούμενων. Τη δεύτερη αγωνιστική, τέσσερις νίκες των γηπεδούχων, δύο των φιλοξενούμενων και μία ισοπαλία. Την τρίτη αγωνιστική, δύο νίκες των γηπεδούχων, τρεις των φιλοξενούμενων και δύο ισοπαλίες, ενώ την τέταρτη αγωνιστική σημειώθηκαν τα περισσότερα διπλά (τέσσερα έναντι τριών άσων).
Οσον αφορά τα γκολ, η πιο παραγωγική αγωνιστική μέχρι σήμερα είναι η πρώτη με 27 τέρματα. Η δεύτερη είχε 25, η τρίτη 21 και η τέταρτη 26 γκολ, που σημαίνει ότι σε 4 αγωνιστικές στην Α’ τοπική έχουν σημειωθεί 99 τέρματα!
Την καλύτερη επίθεση έχει ο Πανθουριακός με 14 γκολ και τη χειρότερη η Σπερχογεία και ο Εθνικός Μελιγαλά (από ένα γκολ), ενώ την καλύτερη άμυνα έχουν η Κυπαρισσία και ο Μιλτιάδης, που έχουν από ένα γκολ παθητικό. Τα περισσότερα γκολ έχει δεχτεί ο Εθνικός Μελιγαλά (14), που μαζί με τον Τέλλο Αγρα, τον Ολυμπιακό Ανάληψης και τη Σπερχογεία δεν έχουν ακόμα νίκη. Ο Τέλλος Αγρας και η Σπερχογεία έχουν δώσει πάντως τρεις αγώνες. Το ρεπό τους έχουν κάνει ακόμα ο Μιλτιάδης και η Μεθώνη. Την προσεχή πέμπτη αγωνιστική, ρεπό έχει η πρωτοπόρος Κυπαρισσία.