Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014 20:28

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αύριο ξεκινά προετοιμασία για Πανελευσινιακό

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αύριο ξεκινά προετοιμασία για Πανελευσινιακό

Οι παίκτες της Καλαμάτας είχαν ρεπό σήμερα και αύριο θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πανελευσινιακό. Ο συνεργάτης του Νίκου Κουρμπανά Ιωσήφ Λουκάς παρακολούθησε από κοντά την Κυριακή το ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναργειακό και τον Πανελευσινιακό (σ.σ. 1-0) και πήρε μια καλή εικόνα για την δυναμικότητα των δύο ομάδων.


Το κλίμα είναι καλό στις τάξεις της ομάδας μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Ερμή Κιβερίου στο Κύπελλο (σ.σ. 6-1 εκτός έδρας) και πλέον άπαντες αισιοδοξούν ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε ότι η Καλαμάτα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας εντός έδρας βαθμολογικής απώλειας.
Ο Νιφορόπουλος εξέτισε την ποινή του και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του και έτσι θα απουσιάσει μόνο ο τραυματίας Πολυχρόνης.
Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο του Ασπροχώματος ενώ οι «μελανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να αποφύγουν να προπονηθούν κατά την διάρκεια της εβδομάδας στο Δημοτικό Στάδιο ώστε να μην επιβαρυνθεί ο βαρύς από τις βροχές τάπητας.