Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 10:35

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μετωπικές κόντρες στην κούρσα για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μετωπικές κόντρες στην κούρσα για τον τίτλο

Κούρσα για τέσσερις φαίνεται ότι θα είναι ο τίτλος στον β’ όμιλο της Super League 2 και η έκτη στροφή, περιλαμβάνει μετωπικές κόντρες.

Οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο αναμετρώνται μεταξύ τους. Η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή στη Νεάπολη από τον Ιωνικό, ενώ τη Δευτέρα η Καλλιθέα θα ανταμώσει με τα Χανιά.
Χανιά και Καλαμάτα, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς και ακολουθεί η Καλλιθέα με 11, ενώ ο Ιωνικός (7 βαθμοί) μετά την ήττα στη Ρόδο από το Διαγόρα, υποχώρησε στην 6η θέση και απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή.
Ως εκ τούτου, δεν έχει περιθώρια για απώλειες απέναντι στη “Μαύρη Θύελλα”, έχοντας ήδη ηττηθεί στην έδρα του με 3-0 από τα Χανιά. Οι Κρητικοί πανηγύρισαν διπλό και στην Καλαμάτα (0-2) την τέταρτη αγωνιστική και αν φύγουν αλώβητοι και από την Καλλιθέα, θα στείλουν ηχηρό μήνυμα.
Οπως και να ‘χει, τίποτα δεν θα κριθεί από τα αποτελέσματα στα ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, με δεδομένο ότι ακολουθούν πλέι οφ. Η Καλαμάτα θέλει όμως, να έχει βαθμολογικό προβάδισμα στο μίνι πρωτάθλημα και αν φύγει την Κυριακή νικήτρια από τη Νεάπολη, θα αυξήσει στους 8 βαθμούς τη διαφορά από τους Νικαιώτες.
Ο Ιωνικός μετρά μία νίκη (1-0 τον Τηλυκράτη) και μια ήττα (0-3 από τα Χανιά) ενώπιον του κοινού του. Η Καλαμάτα έχει δώσει μέχρι σήμερα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, αμφότερα στην Αθήνα και έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Στην πρεμιέρα της Super League 2 με τον Παναθηναϊκό Β’ στο ΟΑΚΑ (1-4) και την τρίτη αγωνιστική στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” με το Αιγάλεω (0-3). Το ζητούμενο είναι να κάνει το 3 στα 3 και να πανηγυρίσει παράλληλα την πέμπτη νίκη σε έξι αγωνιστικές, ώστε να μείνει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Η προετοιμασία για τον Ιωνικό θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.