Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 11:49

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τι βλέπει ο Γεωργακλής για την Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τι βλέπει ο Γεωργακλής για την Α’ τοπική

Η πρώτη φετινή ήττα από τον Πανθουριακό (3-0) την τρίτη αγωνιστική έριξε τον Πάμισο από την κορυφή της Α’ τοπικής.

Οι Νησιώτες, ωστόσο, επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες, πετυχαίνοντας την περασμένη Κυριακή έξι γκολ (όλα στο β’ μέρος) κόντρα στην Κορώνη και θέλουν μεθαύριο, με αντίπαλο τη Ράχη, να συμπληρώσουν καρέ επιτυχιών. Με διπλό στο “Π. Μπαχράμης” θα πιάσουν στην πρώτη θέση την Κυπαρισσία, που θα κάνει το ρεπό της την πέμπτη αγωνιστική.
Η Κυπαρισσία είναι μία από τις ομάδες, που σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργακλή, θα βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.
Ο προπονητής του Παμίσου σε ερώτηση της “Ε” για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο είπε: “Ο Μιλτιάδης βάση και του υλικού που έχει σίγουρα, όπως και εμείς και ο Πανθουριακός. Από εκεί και πέρα, ομάδες πρώτης γραμμής είναι η Κυπαρισσία, η Μάνη και το Διαβολίτσι. Στη συνέχεια ξεχωρίζουν η Μεθώνη, η Κορώνη και ο Ηρακλής Καλαμάτας και οι υπόλοιπες βράζουν στο ίδιο καζάνι και θεωρώ ότι θα παλέψουν για την παραμονή”. Οσον αφορά τον Πάμισο σημείωσε: “Θέλαμε να έχουμε το απόλυτο στο πρωτάθλημα, αλλά κάναμε μια βαριά ήττα που μας πείραξε. Στόχος είναι το σερί νικών. Στο κύπελλο ήμασταν καλύτεροι από τον Πανθουριακό στο πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να πάρουμε την πρόκριση”.
Αγωνιστικά, ο Πάμισος έκανε χθες προπόνηση σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα προκειμένου να προσαρμοστεί στις συνθήκες που θα συναντήσει την Κυριακή στην Καλαμάτα. Οι Παπαδόπουλος και Μπορχάν, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.